Βρέχει διαζύγια στην Κάρπαθο μετά τα γλέντια με τη 15χρονη!


Οι συνευρεθέντες, έναντι 50 ευρώ, ανέρχονται σε 40, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότεροι. Όλοι βαρύνονται με κακουργηματικές πράξεις...
Τα διαζύγια άργησαν, αλλά έφτασαν τελικά στον …προορισμό τους, την Κάρπαθο. Η υπόθεση με την 15χρονη Ουκρανή, την οποία εξέδιδαν στο νησί επί ενάμιση χρόνο, μια 38χρονη συμπατριώτισσά της και ένας 28χρονος Αλβανός, άρχισε να παράγει …αποτελέσματα!
Και δυστυχώς τα εν λόγω αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Μέχρι τώρα πήραν το δρόμο για διαζύγιο τρία ζευγάρια και μάλιστα με ανήλικα παιδιά. Είναι τρεις περιπτώσεις οικογενειαρχών, από τους 40 που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και γιατροί. Σε βάρος όλων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τις κατηγορίες της ασέλγειας επί ανηλίκου, και εν γνώσει τους ότι επρόκειτο για σωματεμπορία, αφού κάθε ερωτική συνεύρεση με τη 15χρονη πληρωνόταν προς 50 ευρώ.
Πολλοί στο νησί της Καρπάθου υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται μόνο για τους συγκεκριμένους 40 κατηγορούμενους, αλλά πολύ περισσότερους. Και πιστεύουν ότι τα τρία διαζύγια θα αυξηθούν και μάλιστα σύντομα. Ήδη πολλά ζευγάρια βρίσκονται σε διάσταση και απλώς ζουν κάτω από την ίδια στέγη.
Σημειώνεται ότι στους 40 κατηγορούμενους έχουν επιβληθεί αυστηροί περιοριστικοί όροι, όπως χρηματικές εγγυήσεις και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο κύκλωμα που εξέδιδε την 15χρονη στην Κάρπαθο συμμετείχαν συνολικά 5 άτομα, οι οποίοι φυσικά αρνούνται όλες τις κατηγορίες.
Η 15χρονη εντοπίσθηκε στην Κάρπαθο, όταν οι συγγενείς της στην Ουκρανία, όπου και η ίδια διέμενε μόνιμα, έχασαν τα ίχνη της και ύστερα από πολύ καιρό …θυμήθηκαν να απευθυνθούν στην Αστυνομία. Έτσι εκδόθηκε διεθνές ένταλμα αναζήτησης και τελικά βρέθηκε στην Κάρπαθο.
Βέβαια, μέχρι τότε η 15χρονη ούτε καν είχε ακούσει το όνομα «Κάρπαθος» και ασφαλώς αγνοούσε την ύπαρξη του νησιού. Κάποιοι την καθοδήγησαν και την μετέφεραν στο νησί ακριβώς για να την εκδίδουν και να εισπράττουν 50 ευρώ για κάθε συνεύρεση!
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου