Στιγμές που… κούνησαν τον κόσμο!

Δείτε μέσα σε 10 gif μερικές από τις στιγμές που θα θυμόμαστε από το 2012. Από την τραγωδία του Κόστα Κονκόρντια μέχρι το άλμα από την στρατόσφαιρα...



Στις 13 Ιανουαρίου το κρουαζιερόπλοιο Κόστα Κονκόρντια προσκρούει σε βράχο και οδηγεί στο θάνατο 32 επιβάτες. 4.252 βρίσκονταν στο πλοίο της στιγμή του ατυχήματος. 

 

Στις 6 Αυγούστου το όχημα curiosity της Nasa προσγειώνεται στον πλανήτη Άρη και από τότε τροφοδοτεί με υλικό που μας βοηθάει να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας για τον κόκκινο πλανήτη. 


 

Στις 15 Ιουλίου το βίντεο του Gangnam style ανεβαίνει στο youtube και λίγους μήνες μετά γίνεται το δημοφιλέστερο βίντεο στην ιστορία του internet. 

 

Στις 22 Οκτωβρίου ο τυφώνας Σάντι χτυπάει τις Η.Π.Α. Η έκρηξη που βλέπεται σημειώθηκε σε εργοστάσιο εκείνο το βράδυ. 

 

Στις 7 Νοεμβρίου ο Μπάρακ Ομπάμα επανεκλέγεται πρόεδρος των Η.Π.Α. Ο Μιτ Ρόμνι είναι ο χαμένος της βραδιάς. 

 

Το Facebook μπαίνει στο χρηματιστήριο μέσα σε χαμόγελα που για τους μικρομετόχους δεν θα κρατήσουν πολύ αφού η τιμή της μετοχής κατρακυλά. 

 

Ο Γιουσέιν Μπολτ γράφει ιστορία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τρία χρυσά μετάλλια σε 100, 200 και 4χ100. 

 

Στις 14 Οκτωβρίου ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ πραγματοποιεί ελεύθερη πρώτη από ύψος 39 χιλιομέτρων και καθηλώνει όλο τον κόσμο που παρακολουθεί την προσπάθεια του σε live streaming. 

 

O εμφύλιος πόλεμος που έχει ξεκινήσει στη Συρία από το 2011 μαίνεται μέχρι και σήμερα. 
 

Στα μέσα του Δεκέμβρη ένας 20χρονος σκορπάει τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ. Από τους 26 νεκρούς τα 20 είναι παιδιά. Ο Μπάρακ Ομπάμα δακρύζει όταν αναφέρεται στο γεγονός. 

 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου