Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο


Συνελήφθησαν στη Ρόδο, σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά έξι (6), άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου...
για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς, κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
 Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε δυο νεαρούς (έναν 17χρονο ημεδαπός και έναν 19χρονο υπήκοος Αλβανίας) που κινούνταν με δίκυκλό, βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,6 γραμμαρίων.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν και οι δυο γονείς του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στο πλαίσιο έλεγχων που πραγματοποιούσαν περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αʼ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου,  εντόπισαν έναν 22χρονο ημεδαπό ο οποίος είχε στην κατοχή του δυο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης συνολικού βάρους 15γραμμαρίων, καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης.
 Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα το πρωί ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε 43χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε στην οικία του 13 ναρκωτικά χάπια.
 Όλες οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου