Δεν ξηλώνεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων. Σε λίγο θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν το έργο τους!.. (φωτο)

Θα μας πείτε ποιοί τελικά παρανομούν ? Γιατί δεν εφαρμόζεται τον νόμο και να καθαρίσετε επιτέλους την περιοχή του Καρακόνερου απο τους τσιγγάνους..!!

Έκπληκτοι δηλώνουν αστυνομικοί από τη σωρεία και το είδος των ευρημάτων που βρήκαν και μετέφεραν στον περίγυρο του Αστυνομικού Τμήματος... κατά την επιχείρηση στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεταξύ των ευρημάτων υπάρχουν και κάποια που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση σοβαρών εγκληματικών πράξεων.

Το θέμα όμως είναι ότι η επιχείρηση αποσκοπούσε στον έλεγχο της περιοχής και όχι στην απομάκρυνση των τσιγγάνων και την εγκατάστασή τους σε άλλο χώρο. Αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει δεδομένου ότι οι αρμόδιοι αδυνατούν εδώ και χρόνια να βρουν ένα χώρο του δημοσίου προκειμένου να δημιουργηθεί σ’ αυτόν ένας νέος καταυλισμός. Ο καταυλισμός στο Καρακόνερο αποτελεί την αποθέωση της παρανομίας από κάθε άποψη, γιαυτό και θα έπρεπε η λύση να είναι ριζική. Οι τσιγγάνοι που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού ανακριθούν, θα επιστρέψουν και πάλι στον καταυλισμό και φυσικά θα συνεχίσουν κανονικά να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα σε ένα κομβικό σημείο της πόλης.




Στις φωτογραφίες εικονίζονται τα τρία αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα βρέθηκε στη θάλασσα και το ένα από τα χρηματοκιβώτια που επίσης ήταν ποντισμένο στη θάλασσα.
rodosalarm.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου