Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, η μία με κάνναβη «σοκολάτα» και η άλλη με κοκαΐνη


Συνελήφθησαν  στην Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, δυο ημεδαπές ηλικίας 33 και 41 ετών...,
κατηγορούμενες σε διαφορετικές υποθέσεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης).
Ειδικότερα, στην μια περίπτωση χθες το πρωί στον εξωτερικό χώρο του λιμένα της Ρόδου, στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου που πραγματοποιήθηκε στην 33χρονη, η οποία είχε αποβιβαστεί από πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Ρόδος, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν:
• Κάνναβη σε κατεργασμένη μορφή «σοκολάτα» βάρους 20 γραμμαρίων
• Κοκαΐνη βάρους 3 γραμμαρίων
Στην δεύτερη περίπτωση, παράλληλα χθες το πρωί στον εξωτερικό χώρο του λιμένα της Ρόδου, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στην 41χρονη βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου δικογραφίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Η 41χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος της άσκησε δίωξη και την παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου