Αφιέρωμα στους ανθρώπους της 
Μονής Πανορμίτη που κάποιοι λένε ότι τους έχει επιλέξει ο ίδιος ο Άγιος. Φυσικά θα ξεκινήσουμε με έναν άνθρωπο που λίγο πολύ όλοι θα ξέρετε, αν έχετε επισκεφθεί κάποια στιγμή τον Πανορμίτη μας. Ένας άνθρωπος ευγενικός και καλόκαρδος που σε κερδίζει απο την πρώτη στιγμη ακόμη και όταν δεν τον έχεις δει και απλα εχεις μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί του. Σίγουρα πολλοί θα καταλάβατε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο κ. Κώστας Σερλής ή αλλιώς η ΨΥΧΗ της μονής.


Ένας ακούραστος άνθρωπος  που μοναδικό του μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των πιστών. Μας έχουν διηγηθεί πολλές εκατοντάδες ιστορίες για να γράψουμε για τον κ. Κώστα αλλά εμείς σταθήκαμε σε μια που πραγματικά μας άγγιξε την ψυχή...Όταν κάποια στιγμή έφτασε μια οικογένεια στην μονή αλλά δεν υπήρχε πουθενά δωμάτιο για να διανυκτερέψουν...Τα πάντα ήταν γεμάτα και η ώρα περασμένη. Η οικογένεια παρακαλούσε για μια γωνία ώστε να κοιμηθούν τουλάχιστον τα παιδιά. Ο ίδιος μεγαλωμένος κάτω απο αντίξοες συνθήκες και με δυο πανέμορφα παιδιά δεν πτοήθηκε και έδωσε το δικό του ¨Κελι¨ για να μείνει η οικογένεια...αδιαφορώντας που θα μείνει ο ίδιος. Από τότε η οικογένεια του Γ.Κ κάθε χρόνο και για έναν ολόκληρο μήνα επισκέπτονται τον Πανορμίτη.Τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί όπως λένε  οι σοφοί κάποιους ανθρώπους τους έχει επιλέξει ο ίδιος ο Αγιος.

Ο κ. Κώστας κλείνει αισίως τα 16 χρόνια στην μονή κι εμεις οι πιστοί του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να πρόσφέρει την αγάπη και την καλοσύνη του για πολλά χρόνια ακόμη. 




Συντάκτης : Γεώργιος Γεωργακόπουλος.

Δημοσιογραφική ομάδα ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου