Ο Μήτσης μπλόκαρε την πώληση του Γκραντ Οτέλ


Ρελάνς της Atlantica του Νικολαϊδη και της TUI με τρία ξενοδοχεία στην Κω και ένα στα Χανιά...
Σιγά που ο γνωστός μεγαλοξενοδόχος Κώστας Μήτσης που θα άφηνε τα πράγματα στην τύχη τους σε ό,τι αφορά την πώληση του Γκραντ Οτέλ, το οποίο έχει νοικιασμένο ο ίδιος από το 1989. Η πώληση του ξενοδοχείου από την ιδιοκτήτρια Εθνική Τράπεζα είχε ανακοινωθεί και πάντως ήταν στα άμεσα σχέδιά της, μαζί με τον Αστέρα Βουλιαγμένης και άλλα δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες οι σχεδιασμοί της Εθνικής Τράπεζας θα προχωρήσουν κανονικά, αλλά εξαιρουμένου του Γκραντ Οτέλ.
Το γιατί τελικά η Εθνική Τράπεζα δεν θα πουλήσει το Γκραντ Οτέλ, δεν ανακοινώθηκε, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μήτσης έκανε αυτό που …έπρεπε για να παραμείνει στην κατοχή του ς μισθωτής.
Σημειώνεται ότι το Γκραντ Οτέλ νοικιάσθηκε το 1989 για 20 χρόνια, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στα παρασκήνια γίνονται διάφορα για να μην πουληθεί, αλλά ούτε και να ενοικιασθεί με νέο διαγωνισμό!
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο ξενοδοχείο, το Alila, δυναμικότητας 800 κλινών, θα λειτουργήσει φέτος η ξενοδοχειακή αλυσίδα Mitsis Hotels στο Φαληράκι της Ρόδου, καθώς ολοκλήρωσε μια επένδυση ύψους 52 εκατ. ευρώ. Την τελευταία διετία άνοιξε άλλα δύο ξενοδοχεία, στην Κω με 520 δωμάτια και στην Κρήτη με 400 δωμάτια. Και για τα 3 ξενοδοχεία οι συνολικές επενδύσεις έφθασαν σε 160 εκατ. ευρώ.
Για τα νέα ξενοδοχεία η αλυσίδα θα προσλάβει προσωπικό 600 ατόμων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλυσίδα προχώρησε στην ανακαίνιση άλλων επτά ξενοδοχείων της, υλοποιώντας επενδύσεις 140 εκατ. ευρώ. Ο ετήσιος τζίρος της αλυσίδας που διαθέτει 20 ξενοδοχεία, εκ των οποίων 18 ιδιόκτητα, ανέρχεται σε 150 εκατ. ευρώ.
ΡΕΛΑΝΣ ΤΗΣ ATLANTICA
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
Εξάλλου επιπλέον, τέσσερα ξενοδοχεία ενέταξε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπό την ομπρέλα της για τη φετινή σεζόν η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels ahd Resorts, η οποία έχει στενή συνεργασία με την Tui.
Πρόκειται για τρία ξενοδοχεία στην Κω στην περιοχή Μαρμάρι και ένα στα Χανιά της Κρήτης.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου