Eταιρεία εξαπάτησε δέκα επιχειρηματίες

Θύμα “αεριτζή” φαίνεται ότι έπεσαν πάνω από δέκα επιχειρηματίες της Ρόδου! Σύμφωνα με πληροφορίες εταιρεία κυπριακο-βουλγαρικών συμφερόντων, που...
δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάρκων κατάφερε να βάλει στο χέρι δέκα τουλάχιστον επιχειρηματίες, πιθανόν και περισσότερους! 

Η εταιρεία, η οποία είχε και συνεργάτη στη Ρόδο, εκμεταλλευόμενη τις προθεσμίες που υπάρχουν φαίνεται να εξαπάτησε τους επιχειρηματίες. Σύμφωνα με καταγγελίες, πήρε προκαταβολές αρκετών χιλιάδων ευρώ και... χάθηκε! 

Οι εκπρόσωποί της εξαφανίστηκαν και βάσιμα οι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης. Ηδη κάποιοι από αυτούς ετοιμάζονται να προσφύγουν στην δικαιοσύνη με όλα τα στοιχεία, ενώ φημολογείται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία πιθανόν να έχει παρόμοια δραστηριότητα και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ολα τα ειχε η Μαρτζορη ο φερετζες της ελειπε.Δεν μας φτανανε τα φρουτα που μαζευτηκανε στη Ροδο μας κουβαληθηκαν και οι Βουλγαροι απατεωνες και οι δικοι μας στραβομαρα ειχανε να τους ξεσκονισουν αλλα ποιος ξερει τι λαμογια παιζοτανε και την φαγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή