Μήνυση κατά της αερολιμενάρχη κατατέθηκε από επιχειρηματία

Μήνυση κατά της αερολιμενάρχη Ρόδου αλλά και κατά παντός υπευθύνου του τμήματος οικονομικών εκμεταλλεύσεων και αεροπορικών προσόδων της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας...
κατέθεσε 30χρονος επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση κατατέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου δια του συνηγόρου του 30χρονου κ. Δημήτρη Ράπτη, και σε αυτήν καταγγέλλεται η αερολιμενάρχης για «επιλεκτική συμπεριφορά και άνισους χειρισμούς», σε βάρος του μηνυτή με αποτέλεσμα την επαγγελματική του ζημία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αεροδρομίου με σύμβαση που έχει υπογράψει, και λειτουργεί μηχάνημα περιτύλιξης αποσκευών. Στο τέλος της τουριστικής περιόδου, ο 30χρονος δηλώνει στη μήνυση του ότι έγινε πρόταση από την αερολιμενάρχη στη μητέρα του να συνεταιριστεί ο ίδιος με συγγενικό της πρόσωπο, πρόταση την οποία αρνήθηκε τόσο τη φορά εκείνη, όσο και όταν του ζητήθηκε εκ νέου να συνεργαστούν στο ίδιο αντικείμενο αλλά σε άλλο αεροδρόμιο της χώρας (σε άλλο νησί). 

Ωστόσο λίγους μήνες μετά την επικύρωση του διαγωνισμού του 30χρονου για το αεροδρόμιο της Ρόδου ακολούθησε ένας νέος για εγκατάσταση δεύτερου μηχανήματος περιτύλιξης αποσκευών στον Αερολιμένα της Ρόδου, όπου και εγκαταστάθηκε ο νέος μισθωτής. Όπως τονίζει στη μήνυση του ο 30χρονος επιχειρηματίας «σε κανένα άλλον Αερολιμένα της Ελληνικής Επικράτειας δεν έχει εκμισθωθεί ο χώρος για δεύτερο μηχάνημα της συγκεκριμένης υπηρεσίας εκτός των Αθηνών το οποίο όμως εγκατεστάθη σε διαφορετικό όροφο εις τρόπον ώστε να μην παρεμποδίζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο – ανταγωνίζεται το ήδη υφιστάμενο αποτεινόμενο σε άλλη ομάδα απερχομένων επιβατών. 

Ευθύνη του Αερολιμενάρχη είναι σε εκτέλεση της σύμβασης μίσθωσης να ορίσει το χώρο της εγκατάστασης και λειτουργίας της επιχειρήσεως και εφόσον βέβαια υπάρξει και δεύτερη θέση εγκατάστασης ως εν προκειμένω κατά τρόπο ισότιμο ώστε η μια επιχείρηση να μην ανταγωνίζεται αθέμιτα την άλλη και να δύναται να ανταπεξέλθουν πλέον και στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην ΥΠΑ με τους όρους που εξυπηρετούν λειτουργικά τον Αερολιμένα και βέβαια και παρέχουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις αυτές να είναι βιώσιμες και να αποκερδαίνουν». 

Ο 30χρονος ωστόσο καταγγέλλει πως αντί αυτού, η αερολιμενάρχης εγκατέστησε τον νέο μισθωτή σε προνομιακή θέση και τον ίδιο σε απόμερο σημείο και σε αρκετή απόσταση από τα ελεγκτήρια των επιβατών, με αποτέλεσμα να έχει τεράστια ζημία στην επιχείρηση του από διαφυγόντα κέρδη. Ο ίδιος στη μήνυση του επισημαίνει τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να τύχει ίσης μεταχείρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο μισθωτών ήταν αχαρακτήριστη για ένα αεροδρόμιο όπως αυτό του νησιού μας, καθώς είχαν φθάσει στο σημείο να γίνεται ακόμη και άγρα πελατών. 

Για όλη αυτή την κατάσταση, ο 30χρονος θεωρεί υπεύθυνη την αερολιμενάρχη κατά της οποίας υπέβαλλε και τη μήνυση αλλά και κάθε άλλον υπεύθυνο ζητώντας να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

100 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ,ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΜΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧ .ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ .Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΑΤΕ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΙ .ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΜΕΡΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΤΕ .ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ
    ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΦΤΩΧΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ,ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΔΙΑΚΑ ΝΕΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΗΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΙΚΙΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΣΙΠΣΙ ΚΙΝΓΚ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτη βρηκανε να κανουνε αερολιμεναρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ηθοποιοσ ,αερολιμεναρχησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Γ Υ Ν Α Ι Κ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα συννεφα ,μπορει να κρυβουν τον ηλιο,οπωσ το ψεμα σκεπαζει την αληθεια ,ο ηλιοσ ομωσ παντα λαμπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αληθεια δε μπορει να την κρυψει ,οσα λεφτα και να εχει ,οσεσ φορεs και να ραδιουργησειs Η αληθεια δεν κρυβεται ξανθη κριτσινελια τσιρωνη.
    καποτε το ψεμα τελειωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οτι εκανεσ στα λιοσια στη ροδο θα τα πληρωσεισ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ Σ Υ Ν Τ Α Ξ Α Ρ Α ΤΗΣ ,ξερεισ δε θα τι στεναχωρηση ενα δικαστηριο ,ξερει αυτη να ξεφευγει ,απο τησ εδρεσ ,οχι τιποτα αλλο, αλλα θα σε κοροιδευει μετα με νοηματα να εισαι σιγουροσ οχι μονο εσενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 14-2-1997.ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ,ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 14-2-1997.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ.14-2-1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΕΡΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ .
    ΓΕΡΟΙ,ΓΡΙΕΣ,ΣΕΝΑΡΙΑ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα τι ωραια που τα εχεισ παστωσει ολα με τα ψεματα σου,δε φαινεται τιποτα απο το παρελθον.οργανωση και αποθηκευση.
    ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ 3 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ,ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ.14-2-1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΡΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΞΑΝΘΗ ,ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ 14-2-1997.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μ Η Τ Σ Α Ρ Α ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ,ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θελω να σε δω να πουλασ τσιχλιτσεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. να ερθει να με βρει η μανα του 30αρη ,να τησ πω με τι εχει μπλεξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απαντηση στη καψουλενα για οτι ειπε στισ 2ιουλιου 2013. ΟΞΩ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΞΑΝΘΗ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΒΡΩΜΟΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ,ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ -ΛΙΟΣΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. στο μπογιατζη τον αντρα τησ που τον εβαλε στην πολιτικη αεροπορια τη θεση του εχει δωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αισθανεσαι φοβο ,τρομο ,και ανησυχια ,που τα πουλασ αυτα υποκριτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εχεισ μπλεξει με γυφτισα,αλλα πραγματικη γυφτισα δε σε κοροιδευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 30αριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΕΜΠΛΕΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 30ΑΡΗ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 30αρι ,τουσ συγγενεισ σου τουσ επιασε ,τι γειτονια σου ,το α.τ σου ,τη δουλεια σου ,ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΕΡΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ ,ΕΣΥ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 14-2-1997.ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλη η ιστοριουλεσ που μοιραζεσ στα λιοσα μεχρι να γινει αυτο που ηθελεσ τωρα τα αδικα που εκανεσ θα τα πληρωσεισ ,οσα λεφτα και να εχεισ ,κι οσουσ και να χρησιμοποιησεισ ακομα τα αδικα θα τα πληρωσεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μη σου κανει εντυπωση ,30αρ απλωσ οτι τουσ κανανε στο χωριο τουσ ,κοιταν να το κανουν και στουσ αλλουσ,ετσι ειναι αυτη και η γυφτοφαρα τησ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ 30αρι ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ Π Α Ν Τ Α ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ .ΚΑΙ ΧΕΡΑΙΚΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ,ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ,ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΣΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ,ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΑ ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΟΣ Ο Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΛΟ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ,ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ . ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ .
    Κ Α Κ Ι Α Σ Μ Ε Ν Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ ,ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ ,ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ ,ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ ,ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡ ,ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕ ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΟΝΤΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΛ-ΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ,ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ,ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΘΩΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΗ -ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ,ΠΡΩΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ, ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟ ΓΕΡΩΝ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ 30αρι,ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΣΟΓΟ ΤΗΣ ,ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ ,ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΛΙΟΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ,ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ ,ΗΘΕΛΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ,ΕΤΣΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ,ΦΙΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΣ ΚΥΡΟΥΛΕΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΙΠΑΤΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ,ΘΥΜΑΣΕ
    14-2-1997 .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΑ ,ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ , ΟΛΟΥΣ , ΛΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ,ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΕΙ.
    14-2-1997.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΙΔΕΣ Η ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ 30αρι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ,ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ,ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ,ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ
    ΟΙ 40 ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
    ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 14-2-1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40 ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΜΗΜΑ Γ Ε Μ Ι Σ Ε . ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΤΗΣ 6-11-1996. 40 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ .Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ,ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ

    ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝ44 ΙΛΙΟΝ
    ΠΑΤΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΟΣ 63
    ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΑΙΩΝ 21
    ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΟΣ 37
    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΑΒΕΡΩΦ 24
    ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ 12
    ΚΑΨΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ 41
    ΤΣΕΛΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΟΣ 39
    ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ 2
    ΦΟΥΡΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ 25
    ΦΟΥΡΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ4
    ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 7
    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΙΛΙΠΙΑΔΟΣ 37
    ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ ΛΟΥΚΙΑ ΕΛΑΙΩΝ21
    ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΝΑΝΤΩΝ 46
    ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΟΣ 63
    ΚΟΜΙΑΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 65
    ΧΑΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝ11
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΑΙΩΝ 17
    ΝΤΑΒΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΑΡΣΕΛΟΥ 2
    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 64
    ΦΟΥΡΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΑΙΩΝ 25
    ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 104
    ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΑΧΘΟΥ 75
    ΒΟΣΔΟΓΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΛΑΙΩΝ 26
    ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΝΙΑΣ33
    ΠΑΤΣΗ ΤΑΣΙΑ ΕΚΤΩΡΟΣ ΓΙΑΛΟΨΟΥ 63
    ΠΑΤΣΗ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΑΧΘΟΥ 68
    ΨΥΛΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΝΑΝΤΩΝ 35
    ΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΩΝ 18
    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 64
    ΛΑΛΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΣΕΛΟΥ42
    ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΑΙΩΝ11
    ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΑΙΩΝ58
    ΔΟΥΦΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΛΑΜΠΙΑΣ104
    ΚΟΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΩΝ35
    ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ1
    ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΘΕΜΗΣ ΕΛΑΙΩΝ 17
    ΜΠΑΡΟΥΤΑ ΣΤΕΛΛΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ 68





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ,ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 14-2-1997.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Σ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΝ ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΘΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ,,ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ,Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ,ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΤΕ,ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ,ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΣΤΗ ΓΑΔΑ,ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ,ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΤΣΗ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ,ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΕΝΩ ,ΕΝΤΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΣΗ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΜΙΧΟΥ ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΤΣΗ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΜΙΧΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ,ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΙΛΙΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΩΑ ΒΓΗΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ ,ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΞΕΧΑΣΑ ΣΑΚΗΣ Η ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΡΑΖΩΤΗΣ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ,ΑΘΩΑ ΒΓΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΘΕΣ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ,ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΑΡΑ ,ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
    7 ΧΡΟΝΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ 1 ΦΟΡΑ ΔΕ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΤΟ 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΙΠΑΤΟ ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ,ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ,Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΦΟΒΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ- ΙΛΙΟΝ τα λογια του μοναχου μωηση αγιορειτη στο σαιτ xristianos.gr Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ
    ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝΕ, ΟΙ 40 ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΛΟΙ .ΗΞΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΗ-ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΝΗΡΗ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΕΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ,Η ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ ,ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ.

    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ,ΤΙ ΚΡΙΜΑΣ ΕΠΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ,ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 14-2-1997 ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΞΑΝΘΗ ΚΡΙΤΣΙΝΕΛΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ .14-2-1997 Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ,ΘΥΜΑΣΕ ΞΑΝΘΗ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή