Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 55χρονη που τραυμάτισε τον Καρατζιά


Στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε η 55χρονη που με σουγιά τραυμάτισε προχθές το μεσημέρι στην πλάτη και στην κοιλιά τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καρατζιά... 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη που κρατούνταν από το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, λίγη ώρα πριν την μεταφορά της στα δικαστήρια της Ρόδου για να της απαγγελθούν κατηγορίες, αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι της στα κάγκελα του κρατητηρίου! ʼμεσα έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι και την μετέφεραν στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας. 

Στο μεταξύ, χθες η δικογραφία διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνο Μπούτσικο, ο οποίος και άσκησε ποινικές διώξεις (σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος) σε βάρος της 55χρονης για τα αδικήματα της: 

- Απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης 
- Παράνομης οπλοφορίας 
- Οπλοχρησίας 
- Εξύβρισης 
 


Η 55χρονη συνεχίζει να κρατείται προκειμένου να προετοιμάσει τα όσα θα πει ενώπιον του ανακριτή Ρόδου που θα προσαχθεί για να απολογηθεί, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Γιάννη Ρωμαίο. 
Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι τώρα η ίδια φέρεται να μην έχει εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν στην ενέργεια της αυτή, και να αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται. 
Σε κάθε περίπτωση για όλα αναμένεται να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει στα ερωτήματα που τίθενται κατά την απολογία της. 

Υπέβαλλε μήνυση 
Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά την σύλληψη της προχθές, η 55χρονη υπέβαλλε μήνυση κατά του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καρατζιά για εξύβριση. Η μήνυση υπεβλήθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα διατάχθηκε να σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση, ωστόσο να μην γίνει σύλληψη του κ. Καρατζιά καθώς ο ίδιος βρισκόταν νοσηλευόμενος από τον τραυματισμό του, στο νοσοκομείο της Ρόδου. 
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.


rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου