Δραματικές ώρες για 58χρονο τραυματία στο νοσοκομείο


Έπεσε σε φωταγωγό ξενοδοχείου στα Κολύμπια από τον 4ο όροφο. Υπέστη κατάγματα στα πόδια και την λεκάνη, παρουσιάζει...αιματουρία, φόβοι για την σπονδυλική στήλη και ζωτικά εσωτερικά όργανα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου εργαζόμενος στο ξενοδοχείο MIRINA στα Κολύμπια, ο οποίος στις 8.35 κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από τον φωταγωγό του 4ου ορόφου και κατέληξε στο φρεάτιό του.
Αυτή την ώρα στο νοσοκομείο έχει σημάνει συναγερμός και οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων καταβάλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα πολύ σοβαρά τραύματα του άτυχου εργαζόμενου.
Πρόκειται για τον Κώστα Παπούρη 58 χρονών ο οποίος υπέστη πολλαπλά τραύματα και συγκεκριμένα κατάγματα στα πόδια και την λεκάνη, παρουσιάζει αιματουρία (σύμπτωμα που ανησυχεί τους γιατρούς για εσωτερική αιμορραγία), ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας για το σύνολο των τραυμάτων που φέρει, αλλά και για την σπονδυλική στήλη.
Στο χειρουργείο βρίσκονται γιατροί ορθοπεδικοί, χειρούργοι, ο νευροχειρούργος, αλλά και παθολόγοι.
Από τις 9.15 που ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γίνονται αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση κατ’ αρχήν των σοβαρών καταγμάτων που έχει υποστεί. Εκείνο που ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς είναι η αιματουρία, καθώς αποτελεί σοβαρή ένδειξη για πιθανή βλάβη σε ζωτικά όργανα του τραυματία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm μόλις ολοκληρωθεί η αξονική τομογραφία, θα ακολουθήσει και μαγνητική τομογραφία και από τα αποτελέσματά τους θα κριθεί εάν το σύνολο των περιστατικών θα αντιμετωπισθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, οπότε θα εισαχθεί στην εντατική, ή εάν θα κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ – απόψε ή το πρωί, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου