Aθωώθηκαν για την κλοπή του μπασκετμπολίστα

Αθώες κρίθηκαν χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι δύο αλλοδαπές ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίες
συνελήφθησαν κατηγορούμενες για κλοπή, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος τους 27χρονος μπασκετμπολίστας που συμμετέχει σε ομάδα από την περιοχή μας. 

Οι δύο κοπέλες δια της συνηγόρου τους κ. Μάρα Μακρίδη αρνήθηκαν κάθε κατηγορία και δήλωσαν ότι όχι μόνο δεν είναι αυτές η δράστιδες της κλοπής των χρημάτων, αλλά αντίθετα είχαν βοηθήσει τον 27χρονο να ψάξει, όταν ανακάλυψε ότι έλειπαν οι 5000 ευρώ, μήπως και βρουν τα χρήματα! Οι ίδιες τόνισαν επίσης ότι του είχαν μάλιστα ζητήσει προτού τις μεταφέρει στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για την Αθήνα, να ψάξει τις αποσκευές τους ώστε να του φύγει κάθε υποψία. 

Τελικά τόσο η 28χρονη Γαλλίδα όσο και η 31χρονη Αμερικανίδα κρίθηκαν αθώες και με πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και απαλλάχτηκαν από κάθε κατηγορία. 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το όλο συμβάν που αν μη τι άλλο τους κόστισε αρκετή ταλαιπωρία αφού συνελήφθησαν στην Αθήνα, κρατήθηκαν λόγω αργίας και μεταφέρθηκαν εν συνεχεία στο νησί μας. 

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ώρες μετά την αναχώρηση των δύο γυναικών από το νησί μας στις 21 Μαρτίου, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας έκανε καταγγελία σε βάρος τους σύμφωνα με την οποία του είχαν αφαιρέσει το ποσό των 5000 ευρώ και ένα βιβλιάριο Αμερικανικών Αρχών. ʼμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές της περιοχής μας, οι οποίες σε συνεργασία με αυτές των Αθηνών εντόπισαν στις 22 Μαρτίου στις 7 παρά 5 το πρωί τις δύο αλλοδαπές στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, τις συνέλαβαν και τις μετέφεραν στο νησί μας.rodiaki. 

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου