Διαψεύδουν οι εστιάτορες για το κρέας γαϊδουριού

Διαψεύδει με ανακοίνωση του και το σωματείο των Εστιατόρων Δωδεκανήσου, τα περί κατανάλωσης στην περιοχή μας κρέατος γαϊδουριού... 
Μετά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το θέμα της διάθεσης κρέατος από γαϊδούρι σε εστιατόριο και κρεοπωλείο της περιοχής μας, οι εστιάτορες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής: 

«Το Σωματείο Εστιατόρων Δωδ/σου “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” καταγγέλλει τις ανυπόστατες και ψευδείς διαγνώσεις, δήθεν μελών φιλοζωικών συλλόγων, σε ΜΜΕ, περί διαθέσεως γαϊδουρίσιου κρέατος σε κρεοπωλεία και εστιατόριο στη Ρόδο, οι οποίες προκάλεσαν την δυσφήμιση του νησιού μας και του διασυρμού της επαγγελματικής τάξης των εστιατόρων, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους. 

Καλούμε τις αρμόδιες κατά νόμο αρχές του νησιού μας (και όχι τους εκάστοτε δυσφημιστές της Ρόδου) να προβούν άμεσα, δια των αρμοδίων οργάνων τους σε ελέγχους και να ρίξουν άπλετο φως στην εν λόγω υπόθεση, ώστε να εξακριβώσουν εάν έχει διατεθεί γαϊδουρίσιο κρέας στην αγορά της Ρόδου. 

Εκ μέρους των συλληφθέντων για ζωοκλοπή και ζωοκτονία ατόμων να εφαρμοσθούν οι ισχύουσες σχετικές αγορανομικές και υγειονομικές διατάξεις για την προστασία του καταναλωτικού κοινού. 

Ο πρόεδρος
Ιωάννης Κλούβας
Ο γραμματέας
Σταύρος Ζουρούδης
»
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου