ΡΟΔΟΣ: Άδοξο τέλος για έναν άγουρο έρωτα


Εθελούσια ερωτική απαγωγή δύο συμμαθητών που χτυποκάρδισε τους γονείς. Τελικά βρέθηκαν στη Μονεμβασιά – με πληροφορία από συμμαθητή τους...
Άδοξο τέλος είχε ο άγουρος έρωτας και η εθελούσια απαγωγή ενός νεαρού ζευγαριού από τη Ρόδο. Ύστερα από τέσσερις μέρες περιπλάνησης και αναζήτησης, εντοπίσθηκαν στη Μονεμβασιά, όπου βρήκαν καταφύγιο, και αναγκαστικά επέστρεψαν στα σπίτια τους, με τις «νουθεσίες» και της Αστυνομίας.
Όμως αυτές οι τέσσερις μέρες ήταν, αναπόφευκτα φυσικά, μαρτυρικές για τις οικογένειές τους και ειδικά και για τους γονείς τους, που λογικά ο νους τους πήγαινε στο κακό. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τον 17χρονο και τη 14χρονη από δύο διαφορετικά χωριά της Ρόδου, που όμως πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.
Η ταυτόχρονη εξαφάνισή τους από το σχολείο, έδωσε την πρώτη απάντηση: ότι ο 17χρονος και η 14χρονη αναχώρησαν μαζί, αλλά και το γεγονός ότι είχαν σχέση, που ήταν γνωστό σε πολλούς συμμαθητές τους. Όμως και μ’ αυτά τα δεδομένα, οι γονείς δεν μπορούσαν βέβαια να είναι ήσυχοι, όχι μόνο γιατί δεν γνώριζαν πού βρίσκονται τα παιδιά τους, αλλά και αν ήταν καλά – μέσα στα όσα εγκληματικά συμβαίνουν καθημερινά.
Το μυστικό για τη Μονεμβασιά το αποκάλυψε συμμαθητής των δύο νεαρών, που γνώριζε το μυστικό των φίλων του, αλλά βλέποντας την αγωνία των γονιών τους, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
Λύση στο βασανιστικό πρόβλημα έδωσε ο πατέρας του 17χρονου, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Μονεμβασιά, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και το νεαρό ζευγάρι εντοπίσθηκε από τις ονομαστικές καταστάσεις πελατών των ξενοδοχείων.
Με την επιστροφή στη Ρόδο έγιναν πολλά και διάφορα μεταξύ «συμπεθέρων» και λοιπών συγγενών, τα παιδιά δεν πηγαίνουν πια στο ίδιο σχολείο, αλλά τα προβλήματα φούντωσαν μεταξύ των δύο οικογενειών. Απειλούνται ακόμα και μηνύσεις, αλλά η «απαγωγή» ήταν εθελούσια και ταυτόχρονα είναι ανήλικοι και οι δύο.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου