ΑΞΙΟΛΟΓΑ: Τα παιδιά καθάρισαν την τάφρο

Την μικρή τάφρο που βρίσκεται στην πλατεία Ευδήμου στη Μεσαιωνική Πόλη, καθάρισαν χτες δύο μικρά παιδιά με την παρότρυνση και καθοδήγηση του εστιάτορα Κώστα Σαρρή. 
Ο κ. Σαρρής που δραστηριοποιείται στην περιοχή, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά και να τα αποτρέψει από την επαιτεία, έδωσε τη συγκατάθεσή του στο αίτημά τους να τους προσφέρει εργασία, υποδεικνύοντάς τους τον καθαρισμό της τάφρου. 
Κάτι ανάλογο έγινε και πέρσι, και μάλιστα και άλλα παιδιά ζήτησαν να απασχοληθούν αφού όπως έμαθαν πέρα από χαρτζιλίκι που πήραν εξασφάλισαν και το φαγητό τους από το εστιατόριο του κ. Σαρρή. 

Έτσι λοιπόν πήραν σακούλες σκουπιδιών, εργαλεία και μάζεψαν όσα σκουπίδια βρίσκονταν μέσα στην τάφρο, πλαστικά, χαρτιά και ότι άλλο πέταξαν ασυνείδητοι αλλά και τα πολλά φύλλα του φίκου με τα οποία ήταν γεμάτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργάτες καθαριότητας καθαρίζουν το χώρο κάθε χρόνο δύο φορές, πριν και μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου, όμως δεν είναι αρκετό αφού διακινείται μεγάλος αριθμός ατόμων και τα σκουπίδια «παγιδεύονται» στην τάφρο.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου