«ΔΩΣΕ ΜΟΥ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΘΑΜΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ»

ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ "ΜΑΙΜΟΥ" ΛΑΧΕΙΑ.
Να εξαπατήσει ηλικιωμένο λαχειοπώλη που δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου επιχείρησε ένας «γνωστός» κάτοικος του νησιού, ο οποίος έχει..
απασχολήσει αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, αλλά για την τέλεση διαφορετικών αδικημάτων.
Ο 32χρονος Ροδίτης, «άφησε» για λίγο υποθέσεις που αφορούν σε κλοπές και ναρκωτικών και αποφάσισε να ασχοληθεί με… απάτες!
Ο 32χρονος φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον 67χρονο λαχειοπώλη στον οποίο και πρότεινε να του πουλήσει κάποια λαχεία σε χαμηλότερη τιμή απ’ ότι θα τα αγόραζε κανονικά. Ο 67χρονος κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την καταγγελία και αποφάσισαν να στήσουν «ενέδρα» στον 32χρονο.
Σε συνεννόηση με τον 67χρονο λαχειοπώλη σχεδίασαν την πραγματοποίηση ενός ραντεβού με τον ηλικιωμένο να ζητά από τον κατηγορούμενο να του πουλήσει τα λαχεία. Οι δύο τους βρέθηκαν σε προκαθορισμένο σημείο, το οποίο τελούσε υπό αστυνομικό κλοιό και όταν ο κατηγορούμενος επιχείρησε να πουλήσει στον λαχειοπώλη ανύπαρκτα λαχεία, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς είπε στο θύμα να του δώσει το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και μετά να πάρει τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο θάμνο της περιοχής, στο οποίο φερόταν να τα είχε κρύψει. Τα λαχεία δεν βρέθηκαν ποτέ και ο κατηγορούμενος συνελήφθη για την τέλεση του αδικήματος της απόπειρας απάτης. Οι αστυνομικοί στην κατοχή του 32χρονου βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν αφού πιθανότητα είναι κλεμμένα. Γι’ αυτό διενεργείται περαιτέρω έρευνα.
Η σύλληψη
σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Το απόγευμα της 24ης Μαΐου έτους 2013, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας 32χρονος κάτοικος του νησιού, κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης και οπλοκατοχή. Όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο δράστης προσέγγισε 67χρονο Ροδίτη και του πρότεινε την πώληση (ανύπαρκτων) λαχείων, έναντι του χρηματικού ποσού των 160 ευρώ.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία ορίστηκε ραντεβού στην πόλη της Ρόδου, όπου προσήλθε ο 32χρονος και με διάφορα προσχήματα επιχείρησε να εξαπατήσει και να αποσπάσει από τον 67χρονο το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, υποδεικνύοντας του σημείο που θα έβρισκε κρυμμένα τα εν λόγω λαχεία. Αστυνομικοί που επιτηρούσαν τον χώρο, επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον κατηγορούμενο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιάς με λάμα μήκους 5 εκατοστών, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτες sim, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου