Εγκαίνια με τσαντίρια τσιγγάνων στο πάρκο της οδού Βύρωνος (φωτο)

Πολλά από τα κτιστά φωτιστικά αντί για λάμπες είναι γεμάτα σαλιγκάρια, τζάμια σε παράθυρα των τουαλετών σπασμένα και μια κατασκευή για σιντριβάνι είναι στεγνή με σκουπίδια...
Κάθε άλλο παρά έτοιμο είναι για εγκαίνια το θεματικό αθλητικό πάρκο στην οδό Βύρωνος, απέναντι στο στάδιο. Τα εγκαίνια, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, είναι προγραμματισμένα για αύριο Τετάρτη, αλλά οι κορδέλες θα κοπούν σε έναν χώρο, με πολλές ελλείψεις και προβλήματα.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι στη δυτική πλευρά του πάρκου, όπου υπάρχει και η περισσότερη φυλλωσιά με δένδρα και θάμνους, έχουν στήσει τσαντίρι, εδώ και πολλές μέρες, τσιγγάνοι. Και φυσικά εγκαίνια οποιουδήποτε χώρου με τσαντίρια, δεν συνθέτουν μια κατάσταση αρμονική.

Επίσης, ο χώρος δεν είναι περιποιημένος σ’ όλη την έκτασή του και είναι φανερό ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα. Την ίδια στιγμή τζάμια σε ορισμένα παράθυρα των τουαλετών είναι σπασμένα, ενώ σε πολλά από τα καλαίσθητα κτιστά φωτιστικά δεν υπάρχουν λάμπες, αλλά είναι γεμάτα σαλιγκάρια.
Σε περίοπτη θέση υπάρχει και μια κατασκευή που προορίζεται για σιντριβάνι, αλλά κι’ αυτή είναι ημιτελής, με μπόλικα μάλιστα σκουπίδια.
Όλα τα παραπάνω απαιτούν εργασίες λίγων ημερών, ώστε το πάρκο να είναι έτοιμο για εγκαίνια. Άλλωστε, γιατί τόση βιασύνη για εγκαίνια, όταν όλα δεν είναι έτοιμα;
Δεν είναι γνωστό αν ο δήμαρχος πέρασε και είδε προσεκτικά τί είναι αυτό που θα εγκαινιάσει αύριο Τετάρτη. Είναι πιθανόν κάποιοι σύμβουλοί του να τον διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι στην …τρίχα και τα πάντα έτοιμα για να γίνουν εγκαίνια του πάρκου.
Αλλά δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτοιμα όλα. Και τα βιαστικά εγκαίνια απλώς αποσκοπούν σε μια φιέστα…
rodosalarm.gr
Σημ. Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Αφού τώρα είναι σ´αυτό το χάλι φανταστείτε μετα τα εγκαίνια τι θα είναι!!!Νομίζουν ότι απευθύνονται σε εξωγιηνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην "περπατήσει" στην πόλη ο Δήμαρχος με τόσο "φόρτο" εργασίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή