Πρωτοφανές: Έκλεψαν τη μηχανή αυτοκινήτου…

Οι δράστες πρέπει να ήταν επαγγελματίες, αφού ξεβίδωσαν και μεταφόρτωσαν τη μηχανή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ πολύ κοντά υπάρχουν πολλά σπίτια...
Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως είναι γεγονός. Στην περιοχή Αραπάκι αυτοκίνητο από την ιδιοκτήτριά του χωρίς τη μηχανή του! Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή και η ιδιοκτήτρια του Ι.Χ. διαπίστωσε τη Δευτέρα το πρωί ότι το αυτοκίνητό της δεν είχε μηχανή.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε επί τόπου, κατέγραψε το γεγονός και πήρε το αυτοκίνητο για να το ελέγξει και να συλλέξει στοιχεία, όπως αποτυπώματα κ.λ.π. στα πλαίσια των ερευνών της για τον εντοπισμό των δραστών.
Εκείνο που εκφράζεται με βεβαιότητα είναι ότι οι δράστες είναι επαγγελματίες, αφού κανένας από τους συνηθισμένους διαρρήκτες δεν έχει τη δυνατότητα να ξεβιδώσει και να σηκώνει ολόκληρη μηχανή αυτοκινήτου.
Οι ίδιοι δράστες διέρρηξαν και την πόρτα του οδηγού και έκλεψαν το ραδιόφωνο.
Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια και το αυτοκίνητο βρισκόταν απέναντι σε πολυκατοικία από την οποία οι ένοικοι μπορούσαν να δουν τα πάντα. Όμως οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν τη νύχτα και πρέπει να έδρασαν με καλό σχεδιασμό και ταχύτητα, ώστε να κλέψουν τη μηχανή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου