Πλούσια Πολωνέζα τουρίστρια χώρισε και πάει για γάμο με ροδίτη μπάρμαν

Ο 58χρονος σύζυγός της έφυγε από τη Ρόδο μόνος, ενώ η ίδια, 30 χρονών, με μεγάλη περιουσία στο Γκστάαντ, εγκαταστάθηκε στο πατρικό του γαμπρού...
Άδοξο και σπάνια απροσδόκητο τέλος είχαν οι διακοπές στη Ρόδο ενός ζευγαριού από την Πολωνία. Κατά τη διάρκεια των δεκαήμερων διακοπών του το ζευγάρι χώρισε, αφού η 30χρονη Πολωνέζα ερωτεύτηκε έναν συνομήλικό της ροδίτη, ζήτησε μάλιστα διαζύγιο κι’ έτσι ο 58χρονος σύζυγος επέστρεψε στην Πολωνία μόνος του!
Με τον ίδιο αστραπιαίο τρόπο το ζευγάρι σκοπεύει να προχωρήσει και σε γάμο, ενώ ήδη εγκαταστάθηκε στο πατρικό σπίτι του γαμπρού. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτη, μετά την αναχώρηση του συζύγου η 30χρονη Πολωνέζα, που κατάγεται από αριστοκρατική και πλούσια οικογένεια, οργάνωσε γλέντι στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Φαληράκι, με τραπέζι, τούρτα και σαμπάνιες, στο οποίο παραβρέθηκαν φίλοι του ροδίτη συντρόφου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm η ερωτευμένη Πολωνέζα διαθέτει μεγάλη περιουσία στο διάσημο χειμερινό τουριστικό θέρετρο Γκστάαντ, με συγκρότημα από σαλέ που νοικιάζονται πανάκριβα σε πελάτες από το διεθνές τζετ σετ.
Με το σύζυγό της επιχειρηματία με εργοστάσιο επεξεργασίας και εξαγωγής ξυλείας, παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια, αλλά δεν απέκτησαν παιδιά.
Από το ξενοδοχείο όπου διέμενε μαζί με το σύζυγό της, έγινε γνωστό ότι επικοινώνησε με το νομικό γραφείο της εταιρίας της και ζήτησε επίσπευση έκδοσης του διαζυγίου της, προκειμένου να παντρευτεί όσο γίνεται πιο γρήγορα τον ροδίτη, που είναι μπάρμαν στο επάγγελμα.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου