Αποφασισμένοι οι φορτηγατζήδες...«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν!»

«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν!», διαμηνύει το Σωματείο φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, «Κολοσσός», όσο αφορά στην παράνομη μεταφορά στην περιοχή μας, την οποία εμφανίζεται αποφασισμένο να πατάξει.... 
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις καταγγελίες για παράνομη μεταφορά που έγινα το μήνα Ιούνιο και τις οποίες γνωστοποίησε, χθες, το Σωματείο με σχετική ανακοίνωση αλλά και ο Πρόεδρός του, κ. Στυλιανού, με δηλώσεις του, έγιναν αρκετές, τόσο από μέλη του όσο και από πολίτες, και με τη σειρά τους ενημέρωσαν σχετικά τις αρμόδιες Αρχές, όπως είναι η Τροχαία και το Λιμεναρχείο Ρόδου, με θετικά αποτελέσματα, όπως αναφέρουν. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησαν, συνολικά έγιναν 25 καταγγελίες, από τις οποίες στις 7 έγιναν συστάσεις, στις 18 επεβλήθησαν πρόστιμα των 500 ευρώ, συνολικού ύψους 9 χιλιάδων ευρώ. Επίσης, μέσα στον προηγούμενο μήνα, υπήρξε, όπως καταγγέλλουν, ένα άλλο περίεργο συμβάν που είναι σε εξέλιξη η διερεύνησή του και περιμένουν απαντήσεις και το οποίο έχει να κάνει με το ότι στο Νομό Δωδεκανήσου υπάρχει ένα ΚΤΕΟ που έχει περάσει φορτηγό δημόσιας χρήσεως με πολλές ελλείψεις και, όπως λένε, το παράλογο είναι ότι δεν είχε το Ηλεκτρονικό Σήμα Αναγνώρισης από το Κράτος. 

Ακόμη, κατήγγειλαν στον Πρόεδρο των ταξιτζήδων, κ. Χατζηγεωργίου, την παράνομη μεταφορά που εντόπισαν από δύο ταξί, μη γνωρίζοντας σε ποιον σύνδεσμο ανήκουν. 
Τέλος, το Σωματείο προειδοποιεί ότι θα εφαρμόσει το σχετικό νόμο στο ακέραιο και ότι δεν θα χαριστούν σε κανέναν προκειμένου να πατάξουν την παράνομη μεταφορά.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=257279&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου