ΡΟΔΟΣ: Ρώσοι έχασαν τα ρολόγια τους σε ξενοδοχείο της Λίνδου αξίας 27.000 ευρώ!

Τα άφησαν στην ιδιωτική πισίνα της σουίτας τους και βγήκαν για βόλτα! Είπαν ότι είναι ασφαλισμένα, αλλά δεν ζήτησαν βεβαίωση απώλειας...
Δύο πανάκριβα ρολόγια, πραγματικά κοσμήματα, έχασε ζευγάρι Ρώσων τουριστών που περνά τις διακοπές του στη Ρόδο, σε ξενοδοχείο πολυτελείας στην ευρύτερη περιοχή της Λίνδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες  το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το μεσημέρι, δηλώθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, αλλά οι ίδιοι δεν θέλησαν να καταθέσουν δήλωση απώλειας, ούτε και να επιληφθεί η Αστυνομία.
Όπως οι ίδιοι είπαν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, το ανδρικό ρολόι ήταν μάρκας VACHERON CONSTANTIN και το γυναικείο CARTIE. Και τα δύο ήταν, κατά δήλωσή τους, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και πλακέτες από πλατίνα και χρυσό αντίστοιχα. Επί πλέον το γυναικείο CARTIER ήταν χειροποίητο από χρυσό 18 καρατίων.
Το ζευγάρι των Ρώσων είχε μαζί του από ένα ακόμη ρολόι – διαφορετικά και τα δύο – τα οποία και εναλλάσσονταν κατά τις εξόδους τους, κάτι που παρατήρησαν και σχολίασαν, ορισμένα από τα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.
Όπως είπαν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, άφησαν τα δύο πανάκριβα ρολόγια – κοσμήματα στην ιδιωτική τους πισίνα και όταν επέστρεψαν από μια σύντομη βόλτα στους χώρους του ξενοδοχείου, είχαν κάνει φτερά. Ωστόσο, στο σύντομο διάστημα που μεσολάβησε, δεν μπήκε κανένας στο δωμάτιό τους, που οδηγούσε απ’ ευθείας στην πισίνα.
Πάντα κατά τα λεγόμενα του ζευγαριού, το ανδρικό ρολόι κόστιζε 12.000 ευρώ και το γυναικείο 15.000 ευρώ, Πα’ όλα αυτά δεν έδειχναν να στενοχωρήθηκαν και ζήτησαν να μην γίνει καμιά έρευνα.
«Δεν υπάρχει πρόβλημα – είπαν – διότι έχουμε όλα τα κοσμήματά μας ασφαλισμένα για κάθε περίπτωση». Ωστόσο δεν ήθελαν βεβαίωση από την Αστυνομία ή άλλης Αρχής για την απώλεια, προκειμένου να εισπράξουν το αντίτιμο από την ασφαλιστική τους εταιρία.

Λίγο περίεργη η ιστορία, αλλά συνέβη ακριβώς όπως προαναφέρθηκε.
Έχουν τις ιδιορρυθμίες τους οι νεόπλουτοι Ρώσοι…
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment