ʼΑγρια συμπλοκή πολιτών με αθίγγανους στη Ρόδο ( Και οι τοπικοί άρχοντες κάνουν τα στραβά μάτια)

Πολίτες της Ρόδου, καταδίωξαν λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε αθίγγανος με το οποίο...
είχε προκαλέσει λίγα λεπτά νωρίτερα τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου! 

Η καταδίωξη έγινε από ομάδα κατοίκων της περιοχής και πολίτες που αγανάκτησαν παρακολουθώντας την απίστευτη προκλητικότητα με την οποία ο αθίγγανος προκάλεσε τροχαίο και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα προς τη Ρόδου-Καλλιθέας. 

Το ατύχημα ήταν υλικών ζημιών και σύμφωνα με όσα ανέφεραν συμπολίτες μας στη «Ροδιακή» σημειώθηκε στην οδό Δενδρινού. Ο αθίγγανος μετά την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά αντίθετα, αφού διαπληκτίστηκε και με τον ιδιοκτήτη του οχήματος και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, ανέπτυξε ταχύτητα φεύγοντας από το σημείο. Διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ παράλληλα τον καταδίωξαν για αρκετά μεγάλη απόσταση. 

Οι πολίτες με τα οχήματά τους, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα του αθίγγανου, κοντά στο κατάστημα LIDL επί της Ρόδου – Καλλιθέας, λίγες δεκάδες μέτρα δηλαδή πριν από τον καταυλισμό τους! 

Εκεί, άρχισε μια άγρια συμπλοκή πολιτών και αθίγγανου που επιχειρούσε να διαφύγει με τα πόδια, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η ομάδα ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά να βρεθούν στο σημείο δύο μοτοσικλέτες και τέσσερις αστυνομικοί. 

Ταυτόχρονα, στο σημείο άρχισαν να καταφθάνουν και αθίγγανοι από τον καταυλισμό τους οποίους είχε ειδοποιήσει ο οδηγός που είχε προκαλέσει το ατύχημα και η κατάσταση παραλίγο να εξελιχθεί σε σύρραξη! 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στη «Ροδιακή» ότι συμπολίτες μας, είχαν προλάβει να επιτεθούν με γροθιές και χαστούκια στον τσιγγάνο, πριν να φθάσουν οι αστυνομικοί, ενώ οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν και στη συνέχεια με σπρωξίματα, βρισιές και απειλές. 

Μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα ο υπαίτιος αθίγγανος της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, κατάφερε να ξεγλιστρήσει και να φύγει από το σημείο μπαίνοντας έτσι στον καταυλισμό τους. 

Οι αστυνομικοί βάσει των στοιχείων του αυτοκινήτου, εντόπισαν πάντως τα στοιχεία του οδηγού και σε βάρος του κίνησαν διαδικασία εντοπισμού και σύλληψής του για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=259796&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment