Σπάνια αρρώστια άρπαξε τη ζωή της 16χρονης Ηρώς

Συνήθως δεν έχει συμπτώματα και όταν διαγνωσθεί είναι αργά.Όλη η ατυχία είχε μαζευτεί πάνω στη ζωή της 16χρονης μαθήτριας...
που ξαφνικά άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έκανε τζόκινγκ στην οδό Ρόδου – Καλλιθέας, κοντά στο σπίτι της, το βράδυ της Τετάρτης.
Το τέλος της ζωής της Ηρώς Κονδράρου, μαθήτριας της Β΄ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Ρόδου, ήταν δυστυχώς προδιαγεγραμμένο εξ αιτίας μιας σπάνιας ασθένειας η οποία μάλιστα δεν μπορεί να διαγνωσθεί από τους γιατρούς εύκολα.
Στη κηδεία του 16χρονου παιδιού, στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, κόσμος πολύς και τα δάκρυα ποταμός και όλοι αναρωτιόντουσαν για το πώς συνέβη αυτό το αναπάντεχο τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του  η Ηρώ κουβαλούσε στον οργανισμό της μια απροσδιόριστη αιτία παραγωγής ορμονών που σιγά σιγά προσέβαλλαν το μυοκάρδιο. Η ασθένεια αυτή δύσκολα διαγνώσκεται και πρέπει να υπάρχουν πολλά συμπτώματα μαζί ώστε οι γιατροί να προχωρήσουν σε πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις ώστε να ακολουθήσουν την ενδεδειγμένη θεραπεία.
Τον τελευταίο καιρό η Ηρώ είχε λιποθυμικές τάσεις, αλλά αποδίδονταν σε άγχος, αφού τίποτα άλλο δεν προϊδέαζε ότι είχε μέσα της ένα σαράκι που εξασθενούσε συνεχώς την καρδιά της. Με το δεδομένο αυτό ακολουθούσε μια συντηρητική αγωγή και κάθε φορά που λιποθυμούσε η σύσταση του γιατρού της ήταν να ξεκουράζεται.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment