Δωρεάν νερό και αναστολή οφειλών προς το Δημόσιο ζητείται για τους πληγέντες της Ιαλυσού

Σήμερα 23.11.2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 22:00, συνήλθε εκτάκτως το  Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, με μοναδικό θέμα συζήτησης ‘’την θεομηνία της 22ης Νοεμβρίου του 2013’’ που έπληξε την Δημοτική μας...
Ενότητα με τραγικές συνέπειες για όλους τους συνδημότες μας και κυρίως αυτούς του συνεκτικού χωριού  και όχι μόνο.
Μετά από διαλογική και επι μακρόν συζήτηση του θέματος απεφασίσθει:
1) Να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του σ΄όλες τις πληγείσες οικογένειες και δεσμεύεται να πράξει το ανθρωπίνως δυνατόν προς κάθε κατεύθυνση και αρμόδια αρχή για την πλήρη αποκατάσταση των νοικοκυριών τους.
2) Να ζητήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ να σταματήσει η έκδοση λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης σ΄όλους τους πλημμυροπαθείς της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού και κυρίως σ΄αυτούς που έχουν καταθέσει αιτήσεις στο Δημοτικό Κατάστημα Ιαλυσού και σ΄όσους θα καταθέσουν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση τους, ήτοι από 22.11.2013 έως και 22.03.2014, είναι δε το στοιχειώδες που πρέπει ως ένδειξη κατανόησης και αλληλεγγύης να επιδείξει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ ως Δημοτική Επιχείρηση στην τοπική μας κοινωνία.
    3)Να ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου, να αναστείλει εν πρώτοις και στη συνέχεια να διαγράψει χρέη και οφειλές των πληγέντων στο Δήμο, παρελθόντων ετών.
Υ.Γ. Καλούνται όλοι οι συνδημότες μας που έχουν πληγεί να καταθέσουν αιτήσεις με φωτογραφικό υλικό, στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού, για να διευκολυνθεί το έργο καταγραφής των επιτροπών που θα οριστούν από το Δήμο, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων προκειμένου  να καταγράψουν τις ζημιές σε κτίρια, ιματισμό, οικίες και επιχειρήσεις.
Τηλ. επικοινωνίας: 2241098410 / 2241098423 / 2241098440.
Για το Τοπικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος    Δημοτικής     Ο Δημοτικός Σύμβουλος                Ο Αντιδήμαρχος
Κοινότητας Ιαλυσού             Δήμου Ρόδου                 Δημ. Ενότητας Ιαλυσού
   Ιωάννης Κουφού               Ιωάννης Κορωναίος                 Μιχαήλ Κινδυλίδης
rodosreport.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment