ΑΙΣΧΟΣ:ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΛΌΓΩ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΡΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!Τελικά φούμαρα και πράσινα άλογα ήταν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης πως θα επανασυνδέσει τα κομμένα ρεύματα πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν της 
οφειλές,,,ψέματα του κερατά σας μέσα άθλιοι!!!!!η γυναίκα πήγε και την έδιωξαν!!!

Σήμερα πήγαμε σε μια οικογένεια που βιώνει την απόλυτη εγκατάλειψη από το κράτος και από τους αρμόδιους που στερούνται τσίπας ,,,,ένα χρόνο μετά  κανείς δεν νοιάστηκε να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την αδικία,ούτε βουλευτές που τσεπώνουν τόσα λεφτά ούτε δήμαρχος ούτε καν το ανθρωποειδές που είναι στην διοίκηση του υποκαταστήματος Ρόδου της ΔΕΗ.

Τά δεδομένα στην οικογένεια έχουν αλλάξει πλέον διότι ήρθε παιδί στην ζωή της και δυστυχώς στερείτε το βασικό αγαθό του ηλεκτρισμού,μπορούμε να πούμε πως το μωράκι δεν έχει δει φως από λάμπα στην ζωή του , δεν ένοιωσε μια ζεστασιά ούτε καν επαρκή ζεστό νεράκι για να κάνει μπάνιο,παρα μόνο το νερό που βράζουν στο υγραέριο !!!τώρα  έχουν να αντιμετωπίσουν έναν βαρύ χειμώνα ανυπεράσπιστοι αφημένοι στο έλεος του θεού.


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΟ 6939320882

Είδαμε το μωρό με μελανιασμένα ποδαράκια ΡΕ, σε ένα σπίτι υγρασιασμένο και κρύο με μούχλες στα ταβάνια και στους τοίχους,,,το απόλυτο αίσχος διαβίωσης, στο βιντεάκι που τραβήξαμε παρουσιάζετε στης οθόνη σας η ωμή πραγματικότητα ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΖΟΥΜΕ
"  Διοικητή εσάς τα παιδιά σας έχουν ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο χειμωνιάτικα?ζεστό και καθαρό σπίτι ? είμαστε σίγουροι πως τα έχουν ,,,δεν λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους και τους μάχεσαι,,"
Οι ανθρωποι ζητουν να επανασυνδέσεις άμεσα το ρευμα και θα  πληρώνουν με δοσεις!!ΟΥΤΕ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???


http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9791.html
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. πηγα κι εγω στη Δ.Ε.Η και μου ειπαν 'μην περιμενετε απο το κρατος να σας πληρωσει το ρευμα,θα το πληρωσετε εσεις με δοσεις'.μας ρωτουν αν εχουμε να πληρωσουμε τις δοσεις???αφου οτι παιρναμε μας τα κοψατε ρε 'αλητες'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι...για να συνεχισουν να τα παιρνουν αυτοι! Σε οποια δημοσια Υπηρεσια πας,ΟΑΕΔ,ΔΕΗ,ΙΚΑ,ακομη και στις δημοτικες οπως η ΔΕΥΑΡ,σε αντιμετωπιζουν αφ υψηλου με τουπε και ειρωνια....Μετα απορουν,γιατι ο κοσμακης τους αποκαλει βολεμενους και θελει να τους δει παλουκωμενους. ΟΛΟΥΣ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά πάτε με το μωρό στον Δήμαρχο της Ρόδου και να του δείξετε τα ποδαράκια του που έχουν μελανιάσει από το κρύο και να του δώσετε κι ένα σκαμπίλι για τα χρήματα που μας έτρωγαν τόσα χρόνια και να του κάνετε μήνυση που σας έκοψαν το ρεύμα.
    Γιατί πρόκειται για αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή