ΣΟΚ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ της Ρόδου από μια ΝΕΑ υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών

Μια νέα πολύ σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποιήσεις ανήλικων παιδιών απασχολεί από χθες το βράδυ τις αστυνομικές αρχές της Ρόδου...

Μια υπόθεση που σύμφωνα με μαρτυρίες θα έχει συγκλονιστική
συνέχεια… τις προσεχείς μερες.

Ειδικότερα χθές το βραδύ υπεβλήθηκαν δυο μηνυτήριες αναφορές στον αστυνομικό σταθμό Άφαντου κατά ενός 65χρονου κάτοικου Άφαντου για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων κοριτσιών 6 και 8 ετών αλλα και μιας 19χρονης.

Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά έγινε από την μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών και η δεύτερη από μια 19χρονη η οποία όπως ανέφερε ήταν και η ιδία παθούσα από το ίδιο άτομο.

Άνδρες του αστυνομικού σταθμού Άφαντου οδήγησαν στο τμήμα σήμερα το πρωί τον 65χρονο  όπου απολογήθηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες του if media αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας μόνο ότι υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο εισαγγελέας υπηρεσίας και με προφορική εντολή ο 65χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολούθως παραγγέλθηκε ιατροδικαστική για την Δευτέρα το πρωί όσον αφορά τα δυο ανήλικα κορίτσια.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αυτή τη στιγμή είναι στη φάση της διερεύνησης απο τις αστυνομικές αρχές
οπότε τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι να υπάρξουν αποδείξεις.

Ένα συμβάν που αν πραγματικά ισχύουν οι κατηγορίες θα υπάρχει μια συγκλονιστική συνέχεια... που θα φέρει στο φως ανατριχιαστικές αφηγήσεις από παρόμοια περιστατικά.
Του Κωνσταντίνου Τύρελη

if media.gr

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου