Νέες καταγγελίες για κακοποίηση σκυλιών στην Κρεμαστή! Εισαγγελέας: Δώστε ονόματα να προχωρήσω!

Φαίνεται ότι στην Κρεμαστή δεν συχνάζουν μόνο κλέφτες (έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν σε δεκάδες κλεψιές κυρίως χρυσαφικών-χρημάτων)
αλλά και περαστικοί ή κάτοικοι που έχουν βάλει στόχο (απ΄ότι φαίνεται) να εξαφανίσουν τα αδέσποτα σκυλιά! Άλλη μία καταγγελία δεχθήκαμε από φιλόζωο η οποία σύμφωνα με αυτά που μας είπε έδειξε (και αυτή) την ανησυχία της αλλά και την οργή της παράλληλα για την απίστευτη αυτή κατάσταση που επικρατεί. Πάνω απ΄ όλα όμως η σιωπή που επικρατεί στην Κρεμαστή και δεν γίνονται γνωστά τα άτομα που κακοποιούν ή σκοτώνουν σκυλιά! Το ίδιο ακριβώς είπε και ο εισαγγελέας: Δώστε ονόματα να προχωρήσω! Μία δήλωση με πολύ νόημα και θέληση από την μεριά του για να βοηθήσει και αυτός από την θέση που βρίσκεται!
Η καταγγελία!:
ΡΟΔΟΣ-ΚΡΕΜΑΣΤΗ
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ''ΠΕΡΙΕΡΓΑ '' ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΦΙΛΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ....ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ........ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ JESSIE ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΝΟΣ...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!!
http://www.rodosinfonews.com/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου