Η καλή μας η ΔΕΗ κλείνει τους διακόπτες διαρκώς στη Ρόδο!!

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε απόγνωση τα νοικοκυριά και οι πολίτες προσπαθούν μόλις και μετά βίας να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα προς το..
ζειν, τα χαράτσια των κάθε φύσεως υπηρεσιών της ΔΕΗ αυξάνονται επιβαρύνοντας περαιτέρω τους πενιχρούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, που το κάθε σέντ μετράει, oι πολίτες έχουν την ελάχιστη απαίτηση να αισθάνονται ότι οι θυσίες τους πιάνουν τόπο.
Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στο Ρόδο, που οι διακοπές ρεύματος αποτελούν πλέον καθημερινό και διαρκές φαινόμενο με τους υπεύθυνους να μην αναλαμβάνουν ευθύνες.
Είναι απαράδεκτο να απουσιάζει από κάθε σπίτι ένα από τα βασικά  (και αυτονόητα) αγαθά. Το ρεύμα. Όπως απαράδεκτο είναι να καταστρέφονται περιουσίες από την αυξομείωση των φορτίων και όχι μόνο.
Οι διακοπές ρεύματος στη Ρόδο συμβαίνουν συχνά… τόσο συχνά που κανείς πλέον δεν αντιδρά.
Εξωφρενικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι σύμφωνα με τους αρμόδιους οι βλάβες που σημειώνονται οφείλονται σε αιολικά πάρκα που έχουν συνδεθεί στο δίκτυο!!
Με άλλα λόγια τα αιολικά που χρυσοπληρώνουμε για να ενισχυθεί το δίκτυο της ΔΕΗ ευθύνονται για την καθημερινή ταλαιπωρία μας.
Να θυμηθούμε και πάλι το παραμύθι της λειτουργίας νέου εργοστασίου της ΔΕΗ (αν ποτέ γίνει), που μας παρουσιάζουν ως τη μεγαλύτερη επένδυση για το νησί και τη σωτηρία μας για την ενεργειακή επάρκεια, να θυμώσουμε λιγάκι και μετά… να τα ξεχάσουμε όλα αυτά μέχρι την επόμενη διακοπή ρεύματος.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου