Αίσχος!!Έδιωξαν από παραλία της Ρόδου Ρόδιο Ολυμπιονίκη.

Στην αρχαιότητα έριχναν τα τείχη για να μπουν στις πόλης τους οι Ολυμπιονίκες. Τώρα όχι μόνο αυτό δεν κάνουν αλλά με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν το μένος και την ζήλια τους απέναντί τους...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρόδιος Ολυμπιονίκης του Μόντρεαλ Μιχάλης Κούτρας ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε ό ίδιος και η οικογένεια του από τις ομπρέλλες στην παραλία Αγία Μαρίνα δίπλα στο ξενοδοχείο Sunwing.
Πρόσφατα έγινε διαγωνισμός και Αθηναική εταιρεία έδωσε ένα υπέρογκο ποσό για ενοίκιο (αμφιβάλλουμε αν θα το πληρώσει ποτέ) με συνέπεια να τον εκδιώξουνε και να μην  έχει τα προς το ζην. Αίσχος. Αυτή η λέξη ταιριάζει στην υπόθεση και αν βγουν σωστές οι πληροφορίες μας ότι πίσω από την Αθηναική εταιρεία κρύβεται συγγενικό πρόσωπό εκλεγμένου στην τοπική αυτοδιοίκηση μιλάμε για οσμή σκανδάλου.
Αυτοί είμαστε δυστυχώς . Τρώμε τα παιδιά μας. Ούτε οι Ολυμπιονίκες στον βωμό του χρήματος γίνονται σεβαστοί. Θα αντιδράσει  κανείς από τους λεγόμενους υπεύθυνους ή και αυτό θα ξεχαστεί και θα περάσει στα "ψιλά".

http://aegeantoday.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου