Ρόδος: Πήγε να δει αν η σύζυγος εκδίδεται και κατέληξε δεμένος σε ημιυπόγειο!!!

Η αναζήτηση της 30χρονης συζύγου του αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνη για έναν νεαρό από τη Βουλγαρία, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με συμμορία Αλβανών μαστροπών που δρουν στο τουριστικό Φαληράκι της Ρόδου...

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο αυτόφωρο του «νησιού του Ηλιου» έφερε στο φως μία πρωτοφανή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον «άτυχο» άνδρα και την σύζυγό του.
Πριν μερικές ημέρες, ο 34χρονος Βούλγαρος έφτασε στη Ρόδο αναζητώντας την γυναίκα του. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αργότερα στους αστυνομικούς, αυτή κρατείτο παρά τη θέλησή της από τις 31 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου και με την απειλή όπλου, σε δωμάτιο ημιυπόγειου διαμερίσματος σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Φαληράκι της Ρόδου από τέσσερα άτομα αλλοδαπής καταγωγής.
Ο νεαρός σύζυγος υποστήριξε ότι προχώρησε στην αναζήτησή της επειδή φοβόταν ότι τα άτομα αυτά την ανάγκαζαν να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε μπαρ στο Φαληράκι.
Έτσι στις 31 Μαΐου ο 34χρονος εντόπισε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμενε η σύζυγός του. Πηγαίνοντας ωστόσο εκεί, τέσσερις αλλοδαποί τον έδεσαν, τον οδήγησαν σε ημιυπόγειο και τον έδεσαν σε καρέκλα, όπου ένας από αυτούς τον χτύπησε με τα χέρια και με ένα πιστόλι και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.
Ο άτυχος σύζυγος παρέμεινε εκεί μέχρι το επόμενο μεσημέρι και στη συνέχεια οι άγνωστοι που τον κρατούσαν αιχμάλωτο τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, τον οδήγησαν στο λιμάνι και έβγαλαν εισιτήρια για Πειραιά τόσο για τον ίδιο όσο και για δύο από αυτούς. Επιβιβάστηκαν κανονικά και φτάνοντας εκεί, όπως είπε «κατάφερε να διαφύγει» και να πάει στην Αστυνομία.
Με τα παραπάνω στοιχεία οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρόδο εντόπισαν το κτίριο στο Φαληράκι, το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι εκεί διέμεναν πράγματι η 30χρονη Βουλγάρα σύζυγος του 34χρονου, η 29χρονη ξαδέλφη της και μία Ελληνίδα από την Αθήνα ηλικίας 21 ετών, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο αλλοδαπός δράστης που έδεσε και χτύπησε τον 34χρονο Βούλγαρο είναι 55χρονος Αλβανός.
Το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση και βρήκαν στην κατοχή του 55χρονου διάφορες φωτογραφίες οι οποίες φέρονται να ανήκουν στον 34χρονο Βούλγαρο, και οι οποίες επιβεβαιώνουν την κατάθεσή του.
Η κατάθεση της 30χρονης Βουλγάρας και συζύγου του θύματος, ωστόσο, έδωσε διαφορετική εικόνα για την υπόθεση. Αυτή ανέφερε πως ο άνδρας της την επισκέφθηκε στη Ρόδο και υποστήριξε ότι από την πλευρά της του είπε ότι δεν θέλει να είναι πια μαζί, οπότε εκείνος έφυγε για τον Πειραιά.
Παράλληλα, παραδέχθηκε πως εκδίδεται επί χρήμασι στο κατάστημα διότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μάλιστα τα ποσά που εισπράττει από τους πελάτες τα μοιράζεται με τον υπεύθυνο του καταστήματος. Αυτά τα επιβεβαίωσε και μία ξαδέλφη της που δεν εκδίδεται, ενώ 21χρονη Ελληνίδα ανέφερε είπε πως και αυτή συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες έναντι αμοιβής.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. περιελάμβανε και «επίσκεψη» αστυνομικού με πολιτικά στο μπαρ όπου εκδίδονταν οι προαναφερθείσες, όπου και προσποιήθηκε τον πελάτη χρησιμοποιώντας προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ετσι συνελήφθησαν τελικά τόσο η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, όσο και ο 34χρονος μπαρμαν, επίσης αλβανικής καταγωγής, μαζί με τους άλλους δύο (τον 55χρονο και τον 26χρονο) που εμπλέκονται στο ίδιο κύκλωμα μαστροπείας.
Τελικά, την Τετάρτη κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία από το Τριμελές αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Φαληράκι και ο 34χρονος Αλβανός μπάρμαν, οι οποίοι και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή, ενώ για οπλοκατοχή ο 55χρονος Αλβανός με φυλάκιση έξι μηνών χωρίς αναστολή αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο 26χρονος συμπατριώτης του στον οποίο επιβλήθηκε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή. -ethnos
http://aegeantoday.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου