Οι φόβοι επαληθεύθηκαν! Δεν παραλαμβάνουν φιλόζωοι τα σκυλιά που φεύγουν από Ρόδο

Άγνωστο παραμμένει που καταλήγουν τα σκυλιά που φεύγουν από τη Ρόδο. Μετά από ενέργειες του ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ-RHODES KENNEL
και ιδιαίτερα της αντιπροέδρου κας Γιούλα Διμέλη‎, διαπιστώνεται πως η συνοδός-εθελόντρια και μάλιστα επί χρόνια αποδείχθηκε πως εξαπατούσε τους ανθρώπους εδώ στη Ρόδο! Το που... καταλήγουν? Οτι και να πείτε θα έχετε δίκιο! Η ανακοίνωση άλλωστε τα λέει όλα:Δυστυχώς οι φόβοι αρκετών, μεταξύ αυτών και του rodos info news, επαληθεύθηκαν!

"Αγαπητοί φίλοι μετά από συνεχείς έρευνες 2 εβδομάδων στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία καταλήξαμε δυστυχώς ότι η συνοδος χρόνια εθελόντρια στο κυνοκομειο Ρόδου μας εξαπατησε διότι κατά τις δικαιολογίες της φοβόταν και μας έδωσε αναληθη στοιχεία για τους νέους ιδιοκτήτες των ζώων ενώ αυτά κατέληξαν σε σύλλογο και εξακολουθουμε να τα ψάχνουμε. Κατόπιν αυτού όπως είχαμε προαναφέρει οι δικηγόροι του συλλόγου την επόμενη εβδομάδα καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά κατά της εν λόγω κυρίας στην εισαγγελέα Ρόδου η οποία είναι ήδη ενημερη. Θα ακολουθήσουν πιθανόν και άλλες αναφορές. Ήδη έχει ξεκινήσει και συνεργασία με τις αρχές του εξωτερικού για πλήρη διερεύνηση και άλλων περιστατικων. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι τα μαγαζάκια εις βάρος των ζώων φτάνουν στο τέλος. Το νέο ΔΣ είχε προειδοποιησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ"
Γιούλα Διμέλη‎ 
Αντιπρόεδρος 
ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ-RHODES KENNEL
http://www.rodosinfonews.com/
ski
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου