Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει τις επόμενες μέρες 52χρονος για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου...

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το περασμένο καλοκαίρι όταν, η ανήλικη κοπέλα η οποία τότε δεν είχε συμπληρώσει τα 18 έτη, εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε το βιασμό της από τον 52χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία, η κοπέλα επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι του τον 52χρονο και έκαναν παρέα. Στο πλαίσιο αυτό και εκμεταλλευόμενος την όλη κατάσταση, στις 12 Ιουνίου 2015 ο 52χρονος κατηγορείται ότι αρχικά μέθυσε την ανήλικη και εκείνη αισθάνθηκε ότι επιχειρούσε να την γδύσει και μάλιστα πως και ο ίδιος είχε βγάλει τα ρούχα του. Στην συνέχεια ο 52χρονος απειλώντας την ανήλικη ότι θα της κάνει κακό, την ανάγκασε σε συνουσία.
http://www.rodiaki.gr/
Μετά την καταγγελία, σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας Ρόδου, την πόρτα της οποίας θα περάσει το επόμενο διάστημα για να απολογηθεί.