Καθαρισμός του Φαληρακίου με πρωτοβουλία των ομπρελάδων της περιοχής (φωτορεπορτάζ)

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του Σωματείου Ομπρελάδων Φαληρακίου "Ήλιος" κ. Δημήτρη Κεπέρη απέστελε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος για την πρωτοβουλία καθαρισμού της περιοχής.

Αναλυτικά: 
Αγαπητέ κ. Κεπέρη,
Θα ήθελα να συγχαρώ εσάς προσωπικά και όλα τα μέλη του Σωματείου Ομπρελάδων Φαληρακίου "Ήλιος" για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό διαφόρων χώρων και της κεντρικής νησίδας της εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου στην περιοχή του Φαληρακίου, που πραγματοποιήσατε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016.
Τέτοιες πρωτοβουλίες, και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού ο καιρός το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα βροχερός, είναι πραγματικά αξιέπαινες και βοηθούν σημαντικά στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για να διατηρηθεί καθαρό το νησί μας ενόψει και της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!
Το φιλότιμο, το μεράκι, η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς του Σωματείου σας προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα τη δύσκολη εποχή του διανύουμε, είναι πραγματικά πολύτιμη.
Σας εύχομαι να έχετε μια καλή και δημιουργική καλοκαιρινή περίοδο και ελπίζω η πράξη σας να βρει και άλλους μιμητές στο μέλλον!
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Ρόδου
Φώτης Χατζηδιάκος

http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου