Πολυτελές tapas bar στην νέα μαρίνα Ρόδου

Πολυτελές tapas bar και καφετέρια, προγραμματίζεται να λειτουργήσει εντός της νέας μαρίνας της Ρόδου σε χώρο συνολικού εμβαδού 700 τ.μ., με την σφραγίδα του Χάρη Κινατζή ­ πρώην..
εστεμμένου ως το «καλύτερο μοντέλο του κόσμου» και της συζύγου του Σοφίας Αννίνου.
Η πετυχημένη συνταγή του Todo bar στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, με τους ήχους της Λατινικής Αμερικής συνεχίζει συγκεκριμένα εντός των εγκαταστάσεων της νέας μαρίνας της Ρόδου και ευελπιστεί να έχει την ίδια επιτυχία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το εστιατόριο θα λειτουργεί από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ κάθε μέρα, ενώ οι γεύσεις που έχουν επιλεγεί είναι από την Ανδαλουσία.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και cocktail bar με ιδιαίτερη μουσική ενώ θα διατίθεται δωρεάν για τους επισκέπτες πάρκινγκ 300 θέσεων.
Στην Ελλάδα η ισπανική κουζίνα αρχίζει να γίνεται μόδα τα τελευταία 3 χρόνια, «χτυπώντας» τη γαλλική και την ιταλική, αφήνοντας πίσω τη μεξικανική και την κινεζική, επισκιάζοντας ακόμα και τη νεότερη τάση του σούσι.
Τα πρώτα tapas bars έχουν εμφανιστεί ήδη στην Αθήνα, προσπαθώντας να μιμηθούν το πετυχημένο ισπανικό μοντέλο: μικροί μεζέδες για να συνοδεύσουν μερικά ποτηράκια κρασί.
Η πρώτη εμφάνιση  των Tapas ήταν στις καντίνες έξω από τις αρένες που γίνονταν οι ταυρομαχίες, όπου το πλήθος ορμούσε διψασμένο για ένα ποτήρι χύμα κρασί.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου