Πλήρωσε, αλλά του έκοψαν το ρεύμα..Απίστευτη ταλαιπωρία για 32χρονο από τ’ Αφάντου

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη χθες 32χρονος στ’ Αφάντου ο οποίος αν και είχε εξοφλήσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, του έκοψαν την ηλεκτροδότηση, καθώς η πληρωμή δεν «φαινόταν» στο σύστημα!

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο 32χρονος κατήγγειλε στην «Ροδιακή», η ταλαιπωρία του και της οικογένειάς του ξεκίνησε χθες το πρωί όταν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν στο σπίτι του και τον πληροφόρησαν πως θα κόψουν την παροχή ρεύματος!
Ερωτηθείς το συνεργείο των τεχνικών για ποιο λόγο θα γίνει αυτό, τους παρέπεμψαν στα γραφεία της ΔΕΗ καθώς δεν γνώριζαν κάτι περισσότερο.
Όταν ο 32χρονος με τη σύζυγό του μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΗ για να μάθουν τι συμβαίνει πληροφορήθηκαν ότι τους έκοψαν το ρεύμα διότι είχαν απλήρωτο το λογαριασμό. Έκπληκτη η σύζυγος του 32χρονου τότε, τους προσκόμισε τις αποδείξεις από τα χρήματα που είχαν καταβάλλει στις αρχές Αυγούστου για τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό καθώς και τα χρήματα της δόσης που δίδουν κάθε μήνα για μία ρύθμιση που έχουν κάνει.
Τότε ο αρμόδιος υπάλληλος τους είπε πως δυστυχώς τα χρήματα αυτά δεν φαίνονταν στο σύστημα για αυτό και θεωρήθηκε ο λογαριασμός τους ληξιπρόθεσμος. Ο ίδιος υπάλληλος τους ενημέρωσε πως «τρέχει» ένας ακόμη εκκαθαριστικός λογαριασμός που λήγει στις αρχές Σεπτεμβρίου και τον οποίο ουδέποτε έλαβε ο 32χρονος!
Σε κάθε περίπτωση ο συμπολίτης μας χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 180 ευρώ προκειμένου να δοθεί εντολή για να επανέλθει η ηλεκτροδότηση του, ενώ εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης «έχασε» και την ρύθμιση που είχε κάνει!
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου