Πνίγηκε 62χρονος ρώσος τουρίστας στην παραλία Έλλη της Ρόδου

Λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί, ένας άνδρας ρωσικής υπηκοότητας πνίγηκε την στιγμή που απολάμβανε το μπάνιο στην παραλία Έλλη της πόλης μας...

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άνδρας εξέφρασε στη γυναίκα του κατά την ώρα που κολυμπούσε ότι αντιμετώπισε κράμπα στο πόδι, και από εκείνη τη στιγμή και μετά προκλήθηκε το μοιραίο, όπου και αμέσως η σύζυγος κάλεσε σε βοήθεια. Τότε αρκετοί λουόμενοι βρέθηκαν στο νερό και οδήγησαν τον 62χρονο στην ακτή όπου και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ασθενοφόρο που έφθασε άμεσα στο σημείο, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν στην ζωή στάθηκαν μάταιες.
Ο άτυχος 62χρονος φαίνεται να ήταν ήδη νεκρός.
Pnigmos-Tourista 170816a
Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν άνδρες του Λιμεναρχείου Ρόδου, όπου και ερευνούν τα πραγματικά αίτια θανάτου του Μ.Α. 62 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραλία στη περιοχή Έλλη της Ρόδου, ή πιο κεντρική παραλία της πόλης του νησιού είναι χωρίς ναυαγοσώστες, ενώ νωπές είναι ακόμα οι μνήμες ενός δεύτερου πνιγμού, γερμανού τουρίστα που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην ίδια παραλία.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης!
Κεντρική παραλία Έλλη της Ρόδου χωρίς ναυαγοσώστες 2016!!!
Συγχαρητήρια δήμαρχε!!!  
Pnigmos-Tourista 170816
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου