ΡΟΔΟΣ: Λιποθύμησε τουρίστρια στο αεροδρόμιο και δεν υπήρχε γιατρός στο ιατρείο

Έκθετη η διεθνής εικόνα της Ρόδου από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο "Διαγόρας". 
Σύμφωνα με το 12vima.gr νεαρή τουρίστρια το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, λιποθύμησε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρόμιου και δεν υπήρχε γιατρός στο ιατρείο του για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Άμεσα οι αρμόδιοι του αεροδρομίου για να σώσουν την κατάσταση κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έφτασε έγκαιρα στο αεροδρόμιο και το πλήρωμα του, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται γιατρός, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην τουρίστρια.Το ευτύχημα ήταν ότι, το περιστατικό ήταν ελαφρύ και κατάφερε να το αντιμετωπίσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα σε άλλες τουριστικές χώρες θεωρείται αδιανόητο σε ένα διεθνές αεροδρόμιο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα σε αφίξεις τουριστών, το ιατρείο του εδώ και ένα χρόνο να είναι κλειστό και οι αρμόδιοι να μην έχουν μεριμνήσει για την στελέχωση του.

Η μοναδική γιατρός του βρίσκεται σε άδεια ανατροφής τέκνου και για να επαναλειτουργήσει το ιατρείο θα πρέπει να αποσπαστεί γιατρός που υπηρετεί σε άλλη υγειονομική μονάδα του νησιού.

Πηγή: http://www.topontiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου