Φωτιά σε φουρνάρικο στον Ιαλυσό

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε πυρκαγιά σε επιχείρηση παραγωγής άρτου που εδρεύει απέναντι από την κεντρική πλατεία στον Ιαλυσό...

Στο σημείο έφθασαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής που περιπολούν στην περιοχή, ενώ από τον κεντρικό σταθμό της ΠΥ Ρόδου μετέβησαν ακόμα τρία  οχήματα με τα πληρώματά τους.
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, αν και τα πρώτα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκαν και άρχισαν να επιχειρούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η φωτιά πρόλαβε και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στο εσωτερικό του αρτοποιείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση παραγωγής άρτου βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε κατοικίες, γεγονός που προκάλεσε πανικό στους γείτονες, οι οποίοι είδαν αρχικά τις φλόγες να κινούνται απειλητικά από τα παράθυρα του κτιρίου.
Στο σημείο βρέθηκαν και συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και μέλη της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Καταστροφών (ΕΟΠΚ).
Η φωτιά κατασβήστηκε ολοκληρωτικά μετά από μισή ώρα μάχης με τις φλόγες που έδωσαν οι πυροσβέστες. Από τη πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.
Έρευνες για τα πραγματικά αίτια που προκλήθηκε η πυρκαγιά, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816a
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816b
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816c
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816d
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816e
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816f
Fotia-Fournos-Liamis-Ialysos 070816g
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου