Για «γέλια και για κλάματα» υπόθεση κατάχρησης σε ασέλγεια!

Για «γέλια και για κλάματα» είναι η υπόθεση κατάχρησης σε ασέλγεια με φερόμενη ως θύμα μια 18χρονη Σουηδέζα και δράστη έναν 19χρονο ομοεθνή της, που οδηγήθηκε χθες..
ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή.
Ο 19χρονος, που διαμένει με 3 ομοεθνείς φίλους του σε τετράκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου, πλησίον της οδού Ορφανίδου στο κέντρο της πόλης, διασκέδαζε μαζί με φίλους του στο bar street και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, γνώρισε στην οδό μια παρέα από τρείς Σουηδέζες, οι οποίες διέμεναν, όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο 19χρονος συστήθηκε με την 18χρονη, αλλά δεν έκαναν παρέα.
Περί ώραν 02.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης κι ενώ είχε περιέλθει σε κατάσταση αφασίας από την κατανάλωση αλκοόλ, αποφάσισε με έναν από τους φίλους του να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.
Στην διαδρομή έχασε τον φίλο του τον οποίο και περίμενε στο ξενοδοχείο και λίγη ώρα αργότερα όταν άκουσε την φωνή του σε κάποιο όροφο τον εντόπισε.
Χρησιμοποιώντας κάρτα κλειδί του δωματίου του άνοιξε την κεντρική πόρτα και εισήλθε εντός μαζί με τον φίλο του. Οι δύο μεθυσμένοι τουρίστες δεν άνοιξαν τα φώτα και ο φίλος του κάθισε σε ένα δίκλινο κρεββάτι ενώ ο ίδιος ξάπλωσε σε αυτό νιώθοντας την ύπαρξη ακόμη δύο ατόμων, που πίστεψε, όπως είπε, ότι επρόκειτο για τους υπόλοιπους της παρέας του.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο φίλος του σηκώθηκε από το κρεββάτι και μετέβη στην τουαλέτα ανοίγοντας το φως. Εκείνη τη στιγμή διαπιστώθηκε, όπως είπε, ότι στο κρεββάτι ήταν η 18χρονη, κοντά του, παραδίπλα μια φίλη της και σε άλλο μονόκλινο κρεββάτι ακόμη μια γυναίκα.
Οι τρείς κοπέλες κοιμόντουσαν με τα εσώρουχα τους και σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης ο 19χρονος την άγγιξε στα απόκρυφα της εισχωρώντας μάλιστα ένα δάκτυλο στο αιδοίο της!
Τι είχε όμως συμβεί; Ο 19χρονος και ο φίλος του εξαιτίας της μέθης τους μετέβησαν σε άλλο όροφο από εκείνο που ήταν το δωμάτιο τους, ενώ εξαιτίας βλάβης του συστήματος των κλειδιών – καρτών εισόδου, εισήλθαν στο δωμάτιο 204 στο οποίο διέμεναν οι τρείς ομοεθνείς τους….
Ο ίδιος επέμεινε χθες, απολογούμενος, στην εκδοχή του λάθους ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ασέλγησε ή ότι άγγιξε την ομοεθνή του, λέγοντας μάλιστα ότι όταν άνοιξε το φώς όλοι εξεπλάγησαν και ότι έσπευσε να εγκαταλείψει το δωμάτιο.
Αστυνομικοί, που επιλήφθηκαν των ερευνών, θεωρούν ότι ο 19χρονος, που νόμιζε ότι είχε μπεί στο δωμάτιο του, πίστευε εξαιτίας της μέθης του ότι τον περίμεναν με τα εσώρουχα τους οι ομοεθνείς του αδράζοντας την ευκαιρία…
-Τα ευτράπελα ωστόσο με τουρίστες δεν περιορίστηκαν στο ως άνω απίθανο περιστατικό το τελευταίο διήμερο.
Το ίδιο δικαστήριο έκρινε αθώους δύο Ρώσους τουρίστες και συγκεκριμένα έναν νεαρό και την σύντροφο του, που χρέωσαν δε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στην οποία δεν έμεναν και σε ανύπαρκτο όνομα, φαγητό από το αλά κάρτ εστιατόριο της και ποτά από το μπάρ.
Το ζευγάρι, που διαμένει στο ξενοδοχείο Lito, μετέβη συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Sheraton και στο εστιατόριο αυτού για να δειπνήσει.
Αφού δείπνησαν χρέωσαν το κόστος του τραπεζιού σε δωμάτιο του ξενοδοχείου το νούμερο του οποίου επινόησαν ενώ ως όνομα για τη χρέωση έδωσαν αυτό μιας πρωταθλήτριας του πατινάζ της Ρωσίας!
Ακολούθως μετέβησαν στο μπαρ και αφού κατανάλωσαν ποτά χρέωσαν το κόστος τους με τον ίδιο τρόπο.
Από τον έλεγχο που έγινε στο τερματικό του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε η απάτη και ενημερώθηκε η αστυνομία που τους συνέλαβε στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Οι δύο δράστες επιχείρησαν αρχικά να εξοφλήσουν τον λογαριασμό των 185 ευρώ με πιστωτική κάρτα πλην όμως διαπιστώθηκε ότι δεν είχε επαρκές υπόλοιπο. Κρατήθηκαν και επειδή προχθές το βράδυ πλήρωσαν με μετρητά την οφειλή κρίθηκαν αθώοι.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου