Διαπρέπει στην Αγγλία αδέσποτο σκυλάκι της Ρόδου.. Το είχε υιοθετήσει Βρετανίδα τουρίστρια πριν 8 χρόνια

Αδέσποτο σκυλάκι από τη Ρόδο το οποίο υιοθετήθηκε πριν από οκτώ  περίπου χρόνια από τουρίστρια που είχε έρθει στο νησί μας για διακοπές, έγινε... ρεπορτάζ σε γνωστό Βρετανικό περιοδικό, καθώς διακρίθηκε σε σχετικό διαγωνισμό... καλλιστείων που έγινε στο Νόττινχαμ...

 Η βρετανίδα Louiza Cook που είχε υιοθετήσει το αδέσποτο σκυλάκι πριν 8 χρόνια   στη ΡόδοΗ βρετανίδα Louiza Cook που είχε υιοθετήσει το αδέσποτο σκυλάκι πριν 8 χρόνια στη Ρόδο
Το σκυλάκι περιφέρονταν αδέσποτο το καλοκαίρι του 2008 κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή και μάλιστα ήταν σε άθλιο χάλι.

Το εντόπισε ομάδα από τουρίστριες που είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και αμέσως το συμπάθησαν και άρχισαν να παίζουν μαζί του.

Ζήτησαν να το πάρουν μαζί τους στην Αγγλία φεύγοντας, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς το μικρό κουταβάκι είχε διάφορα προβλήματα υγείας. Τότε η  Βρετανίδα κα Louisa Cook ζήτησε τη βοήθεια της  οικογένειας Μάτση, που διαθέτει τουριστική επιχείρηση στην περιοχή (εστιατόριο Πήγασος) για να το περιθάλψει και να το στείλει στη συνέχεια στην Αγγλία αεροπορικώς.
Έτσι κι έγινε. Η οικογένεια σε συνεννόηση με την αρμόδια Κτηνίατρο, περιέθαλψε το μικρό άρρωστο κουταβάκι και έξι μήνες μετά το έστειλε στο εξωτερικό!
Στο διάστημα αυτό η ίδια κοπέλα, κάλυψε όλα τα έξοδα στην οικογένεια που το κράτησε για να το μεγαλώσει.

Από τότε το σκυλάκι ζει στο Νόττινχαμ της Αγγλίας και πρόσφατα έγινε... μέρος διαφήμισης στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue από γνωστό οίκο νυφικών.
Από το βρετανικό περιοδικό Vogue στην φωτογράφηση που έγινε με νυφικά για γνωστό οίκο νυφικών στην Μεγάλη ΒρετανίαΑπό το βρετανικό περιοδικό Vogue στην φωτογράφηση που έγινε με νυφικά για γνωστό οίκο νυφικών στην Μεγάλη Βρετανία
Μιλώντας στη “Ροδιακή” ο συμπατριώτης μας κος Μάτσης, (ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός από την Αγγλίδα με την οποία διατηρούν από τότε οικογενειακές σχέσεις) δήλωσε χαρούμενος και ευτυχισμένος από την εξέλιξη αυτή και σημείωσε ότι πολλοί ξένοι τουρίστες που έρχονται στη Ρόδο, υιοθετούν αδέσποτα που συναντούν και τα παίρνουν μαζί τους στη χώρα τους.
Πρωταθλητής σε αγώνισμα ταχύτητας που έγινε στο Νόττινχαμ Πρωταθλητής σε αγώνισμα ταχύτητας που έγινε στο Νόττινχαμ.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου