Φωτιά σε σπίτι στα Αφάντου..Κινδύνεψαν να καούν τρία μικρά παιδάκια

Τύχη βουνό είχαν τρία μικρά παιδιά, όταν το σπίτι στο οποίο διέμεναν (στ΄ Αφάντου), έγινε παρανάλωμα πυρός! Το ευτύχημα είναι ότι, τα παιδιά σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση μιας νεαρής κοπέλας, από τ΄ Αφάντου, η οποία μπήκε μέσα στο σπίτι, και τα έβγαλε πριν συμβεί το κακό!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σήμερα γύρω στις 6 το απόγευμα, εκδηλώθηκε φωτιά σε σπίτι, στην περιοχή Την ώρα εκείνη ο πατέρας τους έλειπε από το σπίτι (πιθανότατα ήταν στη δουλειά του), και τα παιδιά, 3, 4 και 6 ετών, προσπάθησαν να φτιάξουν φαγητό, (ή να το ζεστάνουν!).

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η φωτιά που εκδηλώθηκε άρχισε να επεκτείνεται και σιγά - σιγά να κινδυνεύει το σπίτι να γίνει παρανάλωμα πυρός και βέβαια να κινδυνεύουν τα παιδιά, που λόγω της ηλικίας τους δεν ήξεραν τι θα έπρεπε να κάνουν!

Για καλή τους, όμως, τύχη η φωτιά στο σπίτι (δεύτερος όροφος), έγινε αντιληπτή από μια νεαρή κοπέλα η οποία έτρεξε αμέσως κι έβγαλε τα παιδιά από το σπίτι!«Περνό», μέσα στο οποίο διέμεναν τρία παιδιά από την Αλβανία.Ο πατέρας, που κάποια στιγμή εμφανίστηκε, άρχισε να τρέχει σαν τρελός και μάλιστα κάποια στιγμή προσπάθησε να μπει στο σπίτι έχοντας την αίσθηση πως τα παιδιά του ήταν ακόμη μέσα!

Ευτυχώς, τελευταία στιγμή, δεν το επεχείρησε καθώς πρόλαβαν οι γείτονες και του είπαν πως τα παιδιά του είναι ασφαλή!


Στο μεταξύ, στην περιοχή πήγαν δύο πυροσβεστικά που έσβησαν την φωτιά, κλιμάκιο της ΔΕΗ, (καθώς είχαν καεί καλώδια), αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας.


(Οι φωτογραφίες είναι από τον κ. Χρήστο Παπαγιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ)


Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου