Μήπως τελικά ήταν λάθος η παραχώρηση των παραλιών σε ιδιώτες?

Εμείς τότε το φωνάζαμε και λέγαμε ότι είναι τεράστιο λάθος να δοθούν οι παραλίες σε μαγαζιά ακόμη και σε ξενοδοχεία και ότι θα έπρεπε να μείνουν στον δήμο μας...
Ήδη άρχισαν τα όργανα απο ορισμένους να βάζουν κρεβάτια ακόμη και μέσα στη θάλασσα ώστε αν θελέι κάποιος να κάνει το μπάνιο του να μην μπορεί!
Είναι αρχές καλοκαιριού και βλέπουμε αυτό το αίσχος σκεφτείται λοιπόν τι θα γίνει όταν μπεί ο Ιούλιος...
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από κανέναν και οι πολίτες που θέλουν να απολαύσουν την θάλασσα πλέον έρχονται αντιμέτωποι με ένα καθεστώς που δεν τους επιτρέπει να μιλήσουν. Ο Νόμος λέει ότι τουλάχιστον 7-9 μέτρα θα πρέπει να αφήνουν ώστε να μπορεί αυτος που δεν θέλει να καθήσει στα κρεβάτια να κάνει το μπάνιο του. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν και το ντοκουμέντο στα παραπάνω που αναφέραμε!

Φωτογραφιά 01 δείχνει που έφτασαν τα κρεβάτια ώστε να μην μπορούν να πλησιάζουν οι οικογένειες.

Η φωτογραφία 02 δείχνει ακριβώς το ίδιο...

Και η φωτογραφία 03 δείχνει πως ο δήμος μας σέβεται τον πολίτη που θέλει να απολαύσει ελεύθερα το μπάνιο του.



Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Ενώ ο Δήμος της Ρόδου της έχει πεντακαθαρες και με όλα τα ντους να λειτουργούν άψογα και η καντίνες όπως στο καζίνο μπροστά και λίγο ποιό κάτω είναι αψωγες..
    Το ζόρι σας που είναι αφού ο ιδιώτης έχει ένα κομμάτι όλοι η υπόλοιπη παραλία στο έλη είναι τού Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιδιωτης ειναι υποχρεωμενος να αφηνει 7 μετρα για οσους δεν γουσταρουν να καθησουν στα κρεβατια...Ο νομος ειναι σαφης τι δεν καταλαβαινεις? Στον βωμο του χρηματος ομως ολοι κανετε τους Κινεζους!

      Διαγραφή