Συνελήφθη 21χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, τα ξημερώματα, στο λιμένα Σκάλας, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή...
 αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από οχηματαγωγό πλοίο, ένας 21χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων.

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από οχηματαγωγό πλοίο, ένας 21χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε, εντός των αποσκευών του, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθη, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από οχηματαγωγό πλοίο στο λιμένα Σκάλας, ένας 29χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, μία συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων. 

Προανακρίσεις, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτμου ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου