Χρυσή Αυγή Ρόδου: σχετικά με τα επεισόδια στα Δικαστήρια

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση 15 Πακιστανών με σιδερολοστούς και καδρόνια εις βάρον δύο νεαρών Ελλλήνων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου αναφέρονται σε σκηνές “άγριας Δύσης”... 
για επεισόδια και τραυματισμό λαθρομεταναστών μπροστά στα Δικαστήρια της Ρόδου κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης. Η επίθεση σε έναν από τους κατηγορουμένους μέσα στο Δικαστήριο πριν την έναρξη της δίκης και η επίθεση σε έναν πακιστανό έξω από τα δικαστήρια, κατά τις εφημερίδες αποδίδονται σε μέλη της Χρυσής Αυγής.
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, τα μέλη της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ρόδου βρισκόμασταν στην είσοδο του κτηρίου, αρκετά μάλιστα από τα μέλη έδωσαν συνέντευξη σε τηλεοπτικούς σταθμούς, τη στιγμή των επεισοδίων. Οι αστειότητες και συκοφαντίες περί συμμετοχής των μελών μας σε εμπλοκές ανήκουν στη σφαίρα της παραπληροφόρησης και της κατ’ εξακολούθηση κατασυκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος. Η παρουσία μας στα δικαστήρια ήταν επιβεβλημένη, αφού συμπολίτης μας απρόκλητα υπήρξε θύμα ορδής λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Παλιά Πόλη και τρομοκρατούν γειτονιές.Η τοπική κοινωνία έχει αγανακτήσει τόσο από την εγκληματική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών και άλλων ομάδων (Ρομά), όσο και από την αδυναμία της αστυνομίας (υποστελέχωση των τμημάτων) να επιβάλει την τάξη. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων περί ευθύνης της Χρυσής Αυγής έδωσαν ένα συστημικό άλλοθινα μην αναφερθούν ως πρωτεύοντα ζητήματα η απροκάλυπτη δήλωση Δένδια περί κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη Ρόδο (και άλλα νησιά) και ο απόηχος των απεργιακών κινητοποιήσεων της 26ης Σεπτεμβρίου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ. Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΘΙΚΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.EMEΙΣ ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ” Κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ “ΑΓΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ” ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Κ.ΛΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Όπου μας καλεί ο Ελληνας, θα είμαστε πλάι του.
Όπου μας χρειάζεται η Πατρίδα, θα στεκόμαστε σημαιοφόροι του Αγώνα.

Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ
http://xarodou.wordpress.com
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου