ΡΟΔΟΣ:ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ: Ο παππούς χάλασε μια καλοστημένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών

Όργανα της δίωξης παρακολουθούσαν και περίμεναν τον παραλήπτη του σακβουαγιάζ με τα 476 γραμμάρια, όταν ο ηλικιωμένος εμφανίσθηκε και το παρέδωσε στην Αστυνομία!..
Ένα εντελώς μη προβλέψιμο γεγονός χάλασε μια καλά στημένη παγίδα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Πρόκειται για τα 476 γραμμάρια ηρωίνης που βρέθηκαν σε χώρο παρκινγκ έξω από το λιμάνι μέσα σε σακβουαγιάζ περίμεναν τον παραλήπτη τους, αλλά από κοντά παρακολουθούσαν και άνδρες της Δίωξης για να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω. Όμως, κατά τύχη περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο – γιάφκα, ένας ηλικιωμένος ο οποίος είδε το σακβουαγιάζ, το πήρε και το παρέδωσε στην Αστυνομία!

Έτσι η καλοστημένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών τινάχτηκε στον αέρα και το μεγάλο ψάρι, τον έμπορο ναρκωτικών που θα παρελάμβανε το σακβουαγιάζ με την ηρωίνη, γλίτωσε!

Τα ναρκωτικά αφέθηκαν στο παρκινγκ από γνωστό στη Δίωξη βαποράκι που έφθασε με πλοίο της γραμμής και όλα έδειχναν ότι από ώρα σε ώρα ο παραλήπτης θα εμφανιζόταν για να παραλάβει το εμπόρευμα, όπως ήταν κανονισμένο. Φυσικά, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα εμφανιζόταν ο ηλικιωμένος στην πιο ακατάλληλη στιγμή και μάλιστα ότι θα παρελάμβανε το σακβουαγιάζ και θα το παρέδιδε στην Αστυνομία.

Η Δίωξη, πέρα από το βαποράκι, γνωρίζει και το «αφεντικό» που θα παραλάμβανε τα 476 γραμμάρια ηρωίνης, αλλά χωρίς το πειστήριο στα χέρια του δεν μπορεί ούτε να τον συλλάβει, ούτε ό,τιδήποτε άλλο να πράξει επί του παρόντος. Έτσι κι’ αλλιώς, όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για ένα παρακλάδι μιας μεγάλης σπείρας που δραστηριοποιείται στη Ρόδο, με πολλά από τα μέλη της να έχουν συλληφθεί, πλην του εγκεφάλου αφού βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές απ’ όπου και διευθύνει τις «επιχειρήσεις» του!

Αλλά γι’ αυτή την υπόθεση υπάρχουν κι’ άλλα που δεν είναι του παρόντος. Το κύκλωμα είναι «κλειδωμένο» και δεν πρόκειται να διαφύγει από το δόκανο του δραστήριου και αποτελεσματικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, όπως και τόσοι άλλοι.
leptomita.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου