Πορεία Χρυσαυγιτών με μοτοσικλέτες στη Ρόδο και την Κω


Αναστατώθηκε χθες το βράδυ η Κως εξ αιτίας πορείας που πραγματοποίησαν με μοτοσικλέτες μέλη της Χρυσής Αυγής από...
το Ζηπάρι που είναι τα γραφεία της μέχρι το Πλατάνι και σ’ όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης (δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ μπροστά και πίσω το τζιπ της ΟΠΚΕ με τον Αστυνομικό Δ/ντή και τον Διοικητή του ΑΤ Κω μέσα, ενώ τα δίκυκλα ήταν 22 και οι συμμετέχοντες γύρω στα 40 άτομα.
Σύμφωνα με το aegeanews.gr αποκορύφωμα ήταν η στροφή στη διασταύρωση των οδών Β. Παύλου και Ιπποκράτους (μπροστά στις καφετέριες) όπου σταμάτησαν και σύμφωνα με τους εκεί θαμώνες κατέβηκε ένας μοτοσυκλετιστής (φορώντας κράνος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι) και φώναξε στους γύρω παρευρισκόμενους δυνατά: "Σηκωθείτε ρε!, σηκωθείτε ρε!" -με τους τουρίστες να τους κοιτούν παράξενα και να ρωτούν τους σερβιτόρους "τι συμβαίνει;"- Και στη συνέχεια είπαν τον Εθνικό ύμνο και αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα εθνικιστικού περιεχομένου και υπέρ της Χρυσής Αυγής, φορούσαν όλοι μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά τους.
Σύμφωνα μάλιστα με το kosvoice.gr,  "Δόξα και τιμή, Χρυσή Αυγή», «Αίμα , Τιμή Χρυσή Αυγή» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στην πορεία της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Κω. Για πρώτη φορά στο νησί μας έγινε μεγάλη πορεία από μοτοσικλετιστές Χρυσαυγίτες. Όλοι φορούσαν κράνη, ήταν πάνω από 40 άτομα και η πορεία έγινε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Η πορεία συνεχίστηκε σε ολόκληρο το νησί και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου