Δεν υπάρχουν στοιχεία για την νεκρή γυναίκα στη Μονόλιθο.


Φορούσε χειμερινά ρούχα και ο θάνατός της επήλθε πριν ένα χρόνο...Μπροστά σε γρίφο βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου..., αναφορικά με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση από κυνηγό στην άκρη αγροτικού δρόμου στη Μονόλιθο μέσα σε χόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm πρόκειται για γυναίκα νεαρής ηλικίας που ο θάνατός της υπολογίζεται ότι επήλθε πριν από περίπου 1 χρόνο. Η νεαρή γυναίκα φορούσε χειμερινά ρούχα, γεγονός που σημαίνει ότι ο θάνατός της επήλθε πέρυσι το χειμώνα.
Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της γυναίκας διερευνώνται από τον ιατροδικαστή και πιστεύεται ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Γρίφο για την αστυνομία αποτελεί το ότι δεν δηλωθεί καμία εξαφάνιση γυναίκας ούτε από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού της Ρόδου, ούτε από τα πρακτορεία που διακινούν ξένους τουρίστες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα γίνουν εξετάσεις DNA τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, με την ελπίδα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της νεκρής γυναίκας.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου