Ρόδος: 11 χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα δολοφονίας του Τζούλη Μαχραμά!

ΣΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ
Η απόπειρα έγινε με αυτοκίνητο για να φανεί ως τροχαίο ατύχημα. Ακολούθησε και δεύτερη με Αλβανό Κίλερ, έναντι 12.000 ευρώ..!
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον 43χρονο κατηγορούμενο για τη γνωστή υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Τζούλη Μαχραμά, της γνωστής ψαροταβέρνας «Πλάκα» στην Παλιά Πόλη. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω τον καταδίκασε σε κάθειρξη 11 ετών. Κρίθηκε ένοχος απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 43χρονος είναι ξάδελφος της συζύγου του Τζούλη Μαχραμά και επειδή είχαν διαφορές για τα μερίδια του ακινήτου που στεγάζεται η ψαροταβέρνα, αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση. Έτσι, υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου με έναν Αλβανό.

Η απόπειρα δολοφονίας του Τζούλη Μαχραμά, έγινε με αυτοκίνητο στην Κολώνα, την νύχτα της 20ης Απριλίου 2007. Ο καταδικασθείς υποστήριξε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα.

Όμως μετά το περιστατικό αυτό ακολούθησε κι’ άλλο που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2011, όταν σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί σε Αλβανό, βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι. Ανακρινόμενος ο Αλβανός, ομολόγησε ότι ήρθε από την Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση του 43χρονου,αδελφού της συζύγου του Τζούλη Μαχραμά με σκοπό να τον σκοτώσει. Η συμφωνία ήταν να εισπράξει το ποσό των 12.000 ευρώ.

Με την καθοδήγηση της Αστυνομίας ο Αλβανός έκλεισε ραντεβού με τον 43χρονο στο Αρχαίο Στάδιο με το πρόσχημα να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης του συμβολαίου θανάτου. Πράγματι ο 43χρονος ανταποκρίθηκε στο ραντεβού, αλλά μόλις έφθασε στο Αρχαίο Στάδιο συνελήφθη από τους αστυνομικούς που παραμόνευαν.

Για την υπόθεση αυτή ο 43χρονος δικάσθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2012 και καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή και –όπως προαναφέρθηκε – ο Αλβανός σε φυλάκιση 5 ετών.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου