Ναρκωμανείς οι δράστες του άγριου εγκλήματος στο παλιό νοσοκομείο...Ηταν ήδη νεκρός και συνέχιζαν και του έριχναν κλοτσιές!


Στον σκοτεινό και δαιδαλώδη κόσμο των ναρκωτικών διαδραματίστηκε η τραγική υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα 35- 40 χρονών τα στοιχεία του οποίου εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα....
Ο 26χρονος που συνελήφθη, από την πρώτη στιγμή όπως και η 27χρονη φίλη του, είναι γνωστοί στην αστυνομία ως χρήστες ναρκωτικών και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συλληφθεί για κατοχή και χρήση ηρωίνης, όπως γράφουμε σε  άλλο ρεπορταζ. Και οι δύο ήταν τακτικοί «θαμώνες» του ΟΚΑΝΑ, όπου κατέφυγαν μετά την δολοφονία του άγνωστου άνδρα και εξιστόρησαν σε άλλους χρήστες τη δολοφονία.
Δύο χρήστες από εκείνους που βρίσκονταν στο χώρο του ΟΚΑΝΑ έτρεξαν στο σημείο όπου βρισκόταν μπρούμυτα ο ήδη νεκρός άγνωστος άνδρας και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές. Και οι δύο τελούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Είναι όμως άγνωστο ακόμη εάν και ο δολοφονηθείς ανήκε στον ίδιο κύκλο. Όμως το γεγονός ότι κυκλοφορούσε γυμνός μόνο με το εσώρουχό του είναι ένα στοιχείο που οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση, ότι δηλαδή δεν ήταν άγνωστος στον περίγυρο του ΟΚΑΝΑ.
Οι δύο που χτυπούσαν το πτώμα του άγνωστου άνδρα είναι ηλικίας 20 και 31 ετών και κρατούνται. Πρόκειται για ένα μακάβριο θρίλερ που εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι με πρωταγωνιστές νέα παιδιά πλήρως εξαρτημένα από τα ναρκωτικά.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου