Ομολόγησε ο 26χρόνος ότι αυτός είναι ο φονιάς του 35χρόνου

Ένας ματωμένος σουγιάς με λάμα μήκους 6 εκατοστών που βρέθηκε μέσα στους θάμνους στον προαύλιο χώρο του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου...

γκρέμισε τους ισχυρισμούς ενός 26χρονου Έλληνα ο οποίος ισχυριζόταν ότι δεν είχε σχέση με τη δολοφονία ενός άγνωστου ακόμη άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή.

Όπως αποδείχθηκε, αυτός είχε διαπληκτιστεί για ασήμαντη αφορμή με το θύμα και του επιτέθηκε μαζί με δυο Έλληνες φίλους του, ηλικίας 20 και 31 χρόνων, που και αυτοί άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές. Και ενώ ο άγνωστος τραυματίας ήταν πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος, ο 26χρονος τον μαχαίρωσε τρεις φορές με τον σουγιά που είχε μαζί του τραυματίζοντάς τον βαριά με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή από τους άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου και προσήχθη στο τμήμα, όπου αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Όταν, όμως, βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος με τα αποτυπώματά του, «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα. Έτσι, θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι άλλοι δυο που συνελήφθησαν κατηγορούνται για συμπλοκή.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν περίπου 35 χρόνων με καστανά μαλλιά και ύψος περίπου 1.80 μ., δεν είχε πάνω του κάποιο έγγραφο που να δείχνει ποιος είναι και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία ζητά από όποιον μπορεί να τον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητά του.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου